Zazuu
Fanka BB :)
jak tłumaczyła się z wspierania tych wlewowy to jedyny jej wniosek to było, że ma nauczkę żeby nie wspierać zbiórek publicznychA jak tłumaczenia nie działają to zaczyna robić z siebie ofiarę .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak tłumaczyła się z wspierania tych wlewowy to jedyny jej wniosek to było, że ma nauczkę żeby nie wspierać zbiórek publicznychA jak tłumaczenia nie działają to zaczyna robić z siebie ofiarę .
Zadałam sobie ten trud i przeczytałam artykuł, w którym były zrzuty jej reakcji itp Zrobiła głupi błąd, udostępniła zbiórkę nie czytając jej dokładnie. Do błędu się przyznała. Z Twojego posta raczej miałam wniosek, że zrobiła to z premedytacją, z niewiedzy itp Zdarza się. Nie wiem kurczę, nie robi to na mnie wrażenia.Wrzucam fragment artykułu, o ile oczywiście mu uwierzysz bo sprawdzić Ci się nie chce.
I wyjaśnij mi co Cię tak dziwi? Że ludzie zgłębiają tematy zanim zaczną o nim paplać? Tak to chyba powinno wyglądać. Sama 90% rzeczy przeczytałam, obejrzałam i odgrzebałam w ciągu ostatnich kilku dni bo właśnie chciałam mieć swoje zdanie. Jak też wcześniej wspomniałam jeszcze do niedawna kupowałam jej produkty, korzystałam z nich i wspierałam jej zbiórki. Później zrobiła kilka akcji, które mnie bardzo zraziły, a teraz poświęciłam swój prywatny czas żeby móc rozmawiać na ten temat nie na zasadzie "mi się wydaje, ale nie chce mi się sprawdzać".
Zadałam sobie ten trud i przeczytałam artykuł, w którym były zrzuty jej reakcji itp Zrobiła głupi błąd, udostępniła zbiórkę nie czytając jej dokładnie. Do błędu się przyznała. Z Twojego posta raczej miałam wniosek, że zrobiła to z premedytacją, z niewiedzy itp Zdarza się. Nie wiem kurczę, nie robi to na mnie wrażenia.
Serio, nie ma w tym nic dziwnego, że nie poświęcę teraz x godzin na czytanie i kupowanie jej książek, czy zbieranie informacji na jej temat.
Jak tak czytam ten wątek to serio myślę, że to fałsz. Nie popełniacie błędów? Głupich? Takich, których w rozumieniu polskiego społeczeństwa popełnić nie powinnyście? Ja popełniam. Sporo. Nie mam z tym problemu i może dlatego nieszczególnie mnie dziwi, że ktoś taki jak ona, z rozbieganym mózgiem i robiący po 5 rzeczy na raz popełnia tak głupi bląd jak udostępnienie zbiórki nie sprawdzając na jaką terapię ktoś zbiera. Luz. Są lekarze, profesorowie medycyny, którzy w pandemii o Covidzie pisali "bakteria" i twardo bronili swojego zdania. To jest dla mnie oburzające. Gdyby lekarz napisał o wirusie "bakteria" a potem przeprosił za pomyłkę. Luzik. Raczej bym nie wyciągała tego przeciwko niemu. Każdy popełnia błędy.LEKARZ z wielotysięcznymi zasięgami udostępnia zbiórkę na terapię polegającą na leczeniu raka wlewaniem kawy do odbytu i tłumaczy się nie wiedząja pierrdole. Idz kup jakąś ninje dla równowagi bo ta dyskusja jest już niżej niż godność mg
Jak tak czytam ten wątek to serio myślę, że to fałsz. Nie popełniacie błędów? Głupich? Takich, których w rozumieniu polskiego społeczeństwa popełnić nie powinnyście? Ja popełniam. Sporo. Nie mam z tym problemu i może dlatego nieszczególnie mnie dziwi, że ktoś taki jak ona, z rozbieganym mózgiem i robiący po 5 rzeczy na raz popełnia tak głupi bląd jak udostępnienie zbiórki nie sprawdzając na jaką terapię ktoś zbiera. Luz. Są lekarze, profesorowie medycyny, którzy w pandemii o Covidzie pisali "bakteria" i twardo bronili swojego zdania. To jest dla mnie oburzające. Gdyby lekarz napisał o wirusie "bakteria" a potem przeprosił za pomyłkę. Luzik. Raczej bym nie wyciągała tego przeciwko niemu. Każdy popełnia błędy.
Mam serio prośbę. Możesz dyskutować bez takich wycieczek? Jeśli uznajesz, że dyskusja jest poniżej Twojej godności zawsze możesz się z niej wyłączyć. Takie teksty są totalnie chamskie i bez sensu. Nic do dyskusji nie wnoszą.ja pierrdole. Idz kup jakąś ninje dla równowagi bo ta dyskusja jest już niżej niż godność mg
Ja mówię o błędach, a nie o świadomym robieniu złych rzeczy. Jedno nie ma z drugim nic wspólnego. Pytałam czy błędów nie popełniasz, takich głupich, wiesz, że Ci potem wstyd?Nigdy na podstawie mojego błędu ludzie nie wpłacili na szarlatanska zbiórkę setek tysięcy złotych. Nigdy nie okradłam podatników. Nigdy nie olałam swojej pracy bo o niej zapomniałam. Nigdy nie skorzystałam z koneksji żeby załatwić sobie pracę i szkołę.
No jakoś tak nigdy.
Jak tak czytam ten wątek to serio myślę, że to fałsz. Nie popełniacie błędów? Głupich? Takich, których w rozumieniu polskiego społeczeństwa popełnić nie powinnyście? Ja popełniam. Sporo. Nie mam z tym problemu i może dlatego nieszczególnie mnie dziwi, że ktoś taki jak ona, z rozbieganym mózgiem i robiący po 5 rzeczy na raz popełnia tak głupi bląd jak udostępnienie zbiórki nie sprawdzając na jaką terapię ktoś zbiera. Luz. Są lekarze, profesorowie medycyny, którzy w pandemii o Covidzie pisali "bakteria" i twardo bronili swojego zdania. To jest dla mnie oburzające. Gdyby lekarz napisał o wirusie "bakteria" a potem przeprosił za pomyłkę. Luzik. Raczej bym nie wyciągała tego przeciwko niemu. Każdy popełnia błędy.