Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak powiedziala

Iceal a co jakbyś troszkę wcześniej sama zaczęła rodzic (tfu tfu)? Pytam, bo nie wiem co ja mam robic, jak przyjdą skurcze lub wody odejdą to mam leciec jak najszybciej do szpitala, że malec prawdopodobnie źle ułożony i chyba cesarka. Po prostu nie mam pojęcia co w takiej niepewnej sytuacji mam zrobicJa to zawsze wszystko muszę miec zaplanowane, ustalone, przemyślane. A tu Malec jeszcze się nie urodził i stawia mamusię w takiej niepewnej sytuacji
Ja dopiero w 39 tc mam ostatnie usg zrobic i ewentualnie dostanę skierowanie na cc a później jeszcze termin ustalic osobno w szpitalu. No nie wiem czy Malec nie będzie miał innych planów.
... mały waży 2860 gr co zapowiada śliczne duże dziecko ...
Eee dopiero 8 m-cy minęło ;-) Miesiąc jeszcze przed nami :-)Trzymajcie się dziewczynki w jednym kawałku to już NAPRAWDĘ finisz... Aż uwierzyć nie mogę, że minęło już 9 miesięcy![]()
;-)
) No i waży juz 2971
Na całe szczęście wszystko ok, lekarz powiedział, że powinnam urodzić w terminie bo szyjka sie nie skraca i nie ma rozawrcia.Mała jest juz ułożona główką w dół. No i od poniedziałku mam zwolnienie
kolejna wizyta 07.11