Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sergi kiedy Ty masz czas na pochłanianie tych książek. Dużo ostatnio czytasz ale przecież Gabi, praca, obowiązki domowe, Twoje pasje... plus książki!!BB i FB. Kaman-śpisz czasami :>???;-)
Cross zaczal powoli wciagac wczoraj czytalam do 1 w nocy
Ale dawkuje sobie bo chce poczekac na druga czesc.
Inka mi wyslala pierwsza i druga w pdfie, ale kolezanka mi pozyczyla ksiazke kora sie czyta duzo lepiej niz na kompie wiec bede czytala powoli zeby ona kupila druga czesc i przeczytala i mi pozyczyla
A kiedy wychodzi druga czesc?
Netka oj ciężko z tym spaniem bywa, chodzę totalnie niewyspana... ;-) Ale czas znajduję, kiedy Gaba śpi, wieczorami po pracy zamiast siedzieć przed tv... A czytanie jest jednym z moich hobby, mam ich kilka, ale niestety doby i energii brakuje, by robić wszystko na raz, więc poświęcam czas akurat na to, na co aktualnie mam największą ochotę - raz na kartki, raz na czytanie, innym razem szydełkuję itp itd... ;-)
Rojku zbyt leniwa jestem na siedzenie ze słownikiem i tłumaczenie tego, czego nie rozumiem... ;-) Poczekam jednak na polską premierę drugiej części ;-) A trzecia wychodzi ponoć w maju, tylko nie wiem, czy angielska, czy polska?
Violett premiera II części Crossa jest 20 lutego
Sosnowiczka ja tez ogladalam ten film,. i mi tez sie podobal, ale jak mowisz ze jest ksiazka top tez przeczytam
A ja skonczylam czytac crossa, ii.. no fajna ale bez rewelacji. poczekam na ta druga czesc i potem zabiore sie za cos innego. moze wlasnie za ta biala masajke
Chciałam zauważać, że jak co roku robione są badania ile książek rocznie czyta Polak to to słabo wypada... a proszę... miesięcznie grudniówki przerabiają przynajmniej kilka!Nadrabiają!ahha