• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mama ma czas wolny

reklama
Kończę teraz MACOCHĘ. Mnie sie podoba, można sie pośmiać momentami. Cegła, bo 500 stron, ale czyta sie lekko. Stylem podobna do Grocholi.

Załączniki

• 978-83-7839-453-2.jpg
    978-83-7839-453-2.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 157
Z ostatnio przeczytanych mogę polecić:
- Sarah Forsyth "Porwana i sprzedana" , książka opowiada prawdziwą historię kobiety zwerbowanej podstępem do domu publicznego, mocna.
- Anna Cholewa-Selo "Oswoić los", opis trudnej i pięknej codzienności z chorym dzieckiem
- Stephanie Calman "Wyznania złej matki"- na poprawę humoru, gdy dopada nas syndrom złej matki;-)

Kupiłam przypadkiem, ale szczerze polecam!!! Nie doczytałam jeszcze do końca, ale trochę się ociągam, bo książka bardzo mi się podoba i aż żal skończyć;-)

Rosamund Lupton - Siostra - mroczny, wzruszający i zaskakujący thriller.

Co tam czytacie dziewczyny? Podrzućcie jakies tytuły:tak:

Ja jestem po dwóch kryminałach- dobre książki, wciągająca i zaskakująca fabuła:

Val McDermid - Gorączka kości
Harlan Coben - Zostań przy mnie

Millenium jakoś mnie nie powaliło.

Milva ja teraz czytam
David Nicholls -Jeden dzień- jestem prawie w polowie, ale szału tez nie ma.

Ostatnio czytam Ptaki ciernistych krzewów, książka taka sobie, zależy co kto lubi... W mój gust jakoś bardzo tez nie trafiła...

Jeden dzień - jest chyba też film ? bo coś kojarzę, że widziałam...

Na razie coś sobie wybrała z tu polecanych, ale zobaczę co będzie w bibliotece....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry