reklama

Mama ma czas wolny

reklama
Milva miałam to samo!!!! Poszłam na porodówkę z książką. Lekarz powiedział, że 1 raz widzi takie opanowanie i skupienie przed porodem haha, żeby jeszcze książki czytać ;)

Phelania- polecam też Anus Mundi - Kielar Wiesław za 31,49 zł | Książki empik.com Kupiliśmy ją kiedyś w Oświęcimiu. Mocna jest.

Z cegieł polecam trylogię Pakiet: Jeździec miedziany / Tatiana i Aleksander / Ogród letni - Simons Paullina za | Książki empik.com Grube ale bardzo wciągające. Pierwszą pożarłam w mig, druga też była fajna no a ostatnią już trochę męczyłam ale byłam ciekawa końca. Z podobnych polecam też Saszeńka - Montefiore Simon za 34,99 zł | Książki empik.com Obecnie poluję w bibliotece na Biała wilczyca - Revay Theresa za 33,99 zł | Książki empik.com

Czytacie coś teraz, Dziewczyny? ;-)

Do mnie dotarły zamówione kilka dni temu książki z księgarni wysyłkowej w UK ;-) Dopadłam się do wykupowanej ostatnio na potęgę książki E. L. James "Pięćdziesiąt twarzy Greya"... :zawstydzona/y: Wszystko co o niej piszą, to prawda... :zawstydzona/y: Chyba pierwszy raz w życiu rumienię się czytając książkę! ;-) Wczoraj po pracy pochłonęłam 120 stron... :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry