Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Polecam czytane przeze mnie w tamtym roku: Carlosa Ruiza Zafóna - Cień wiatru i Gra anioła
Książki są grube i trzeba chwili aby wciągnęły,a potem trudno się oderwać. Tą drugą miałam z sobą na porodówce i pamiętam jak przyszedł lekarz na obchód i spojrzał na książkę,i mówi- pani ,to ma chyba zamiar długo tu zostać widzę
Milva miałam to samo!!!! Poszłam na porodówkę z książką. Lekarz powiedział, że 1 raz widzi takie opanowanie i skupienie przed porodem haha, żeby jeszcze książki czytać
Polecam Wam"Pięćdziesiąt twarzy Greya" jeśli nie przeszkadza Wam troche perwersji :-) początek ksiązki odebrałam jak romansidło dla nastolatek, ale potem sie tak rozkręciła, że nie moglam przestać czytać
Do mnie dotarły zamówione kilka dni temu książki z księgarni wysyłkowej w UK ;-) Dopadłam się do wykupowanej ostatnio na potęgę książki E. L. James "Pięćdziesiąt twarzy Greya"... Wszystko co o niej piszą, to prawda... Chyba pierwszy raz w życiu rumienię się czytając książkę! ;-) Wczoraj po pracy pochłonęłam 120 stron...