Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
widzę że wątek cieszy się coraz większym powodzeniem, to naprawdę super że są mamy które chcą się pokazać :-) wasze prace są naprawdę piękne i przede wszystkim - niepowtarzalne ;-)
Beata witam :-) najbardziej spodobał mi się makowy chlebak, masz ciekawe pomysły :-)
I ja coś dodam jak obiecałam
Nowy obrazek, akryl na płótnie (mój piąty w życiu więc proszę o łaskę ;-))
niektóre z Waszych rękodzieł chwaliłam na innych wątkach, ale wszystkie macie talent, podziwiam.
Ja kiedyś robilam kartki okolicznościowe, a po porodzie czasu nie mialam na nic. Teraz po drugim porodzie robię opaski, ozdoby na choinkę, kupiłam maszynę do szycia z zamiarem że coś będę szyła i dorobię do domowego budżetu troszkę. Wklejam kilka prac
jeśli któraś kobitka jest chętna do zakupu to zapraszam
Koralikowa ja ostatnio wymyśliłam że dla chłopców opaski też można robić ;-) wystarczy dodać do nich daszek i np. samochodzik, miś lub coś innego i już jest opaska dla chłopca ;-)
Kittykiry - a możesz nam powiedzieć coś więcej? tworzysz muzykę, śpiewasz czy tylko słuchasz?