reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
Inka produkty z DMa mogę porównac do tych które są Rossmanowskie, ale mam wrażenie, że były nieco lepsze. Mają super żele pod prysznic! Strasznie żałuję, że w PL nie ma tej drogerii.

Kosmetyki i rózne akcesoria dla dzieci też mają fajne :)

Ostatnia edycja:
Kota- Nasza ekspertko :) co sądzisz o takim składzie ? kupiłam maske mleczną Mila u fryzjerki

Skład: Aqua (water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmytoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum (fragrance), Benzyl Alcohol, Citric Acid, Peg-5 Cocomonium Methosulfate, Methylchloroisothiazolino ne, Sodium Glutamate, Hydrolized Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Methylisothiazolinone, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Kupinosia :)
krótki, fajny i konkretny skład, perfumy dużo wyżej w składzie niż proteiny, ale i tak będzie fajnie zmiękczać włosy. Możesz ją sobie np. keratyną podtuningować jesli chce Ci się bawić w mieszanie.

Dziewczyny poszukuję ładnych i stylowych butów do sukienki na święta :) Macie jakieś propozycje?
mam nadzieję, że już nie będzie tak zimno, a śnieg stopnieje, bo mam sukienkę w kolorze malinowym odciętą pod biustem, ze względu na już spory brzuszek z kołnierzykiem z czarnymi dżetami :)
Poszukuję do tego eleganckich, czarnych butów na obcasie. Po godzinie pewnie zdejmę je bo nogi mi odpadną ale pierwsze święta u teściów więc trzeba ładnie wyglądać :_D

Kota- a właśnie, co dokładnie "robi" ta keratyna? Aha i mogłabyś polecić coś po czym włosy byłyby miękkie? Bardzo lubię takie miękkie włoski jak u dzieci, miałam bardzo długo takie, ale od pewnego czasu stały się takie drutowate, nijak nie można ich ułożyć.

reklama
Nastazja, żaden ze mnie ekspert, raczej przez ciekawość tego, co w siebie wsmarowuje :) Kreatyna odbudowuje i naprawia skórę i włosy, pewnie Sosnowiczanka wie lepiej i mądrzej wyjaśni :)
Jesli lubisz miękkie włosy, jak u dziecka, to maski mleczne jak najbardziej wskazane, ale jak za długo potrzymasz, to mogą trochę obciążyć (z tego, co pamiętam, masz delikatne włosy). U mnie efekt takich miękkich, lejących włosów daje własnie mleczna maska Kallosa, ale ja jej używam raczej, jak odżywki, czyli trzymam na włosach max 10 minut i spłukuję chłodniejszą wodą.

Do góry