reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama! Modnie i szykownie

Wrzucam fotki kurtki
11.jpgDSC00194.jpg

Poprawcie mnie jesli to nie khaki. W sklepie wydawała mi sie bardziej szara, w domu znalazłam na niej odcienie zieleni :D

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC00194.jpg
    DSC00194.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Sosnowiczanka, fajna ta kurteczka :tak:

mam też prośbę o radę w sprawie koloru włosów, podle się czuję tak pomiędzy... i nie wiem co zrobić jaśniejszy słomkowy blond, czy wrócić do chłodnych brązów??? POMOCY! aktualnie wygląda to tak totalnie nijak....
2013_marzec.jpg

Załączniki

• 2013_marzec.jpg
    2013_marzec.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 79
Ja z kolorem włosów problemów nie mam, bo M. nie podobam się w ciemniejszych włosach. Mogę bawić się tylko blondami. Moim zdaniem Kota, masz dość jasny ten blond. Nie jest on taki mysi , nijaki. Ja jak miałam takie , to zrobiłam sobie nieco jaśniejsze refleksy, byłam wtedy zakochana w tych włosach, tak to fryzjerce super wyszło.

Aha dziewczyny, jak na FB polubicie profil RESERVED to dostaniecie bon na -25% na wszystko (kolekcja damska, męska i dziecięca) Ale ważne jest to tylko do niedzieli.

dzięki dziewczyny, zrobię jaśniejsze refleksy tak nieregularnie, resztę niech rozjaśni słońce, o ile nadejdzie :) muszę się wieczorem umówić z fryzjerką, od razu humor lepszy haha

Sosnowiczanka kurteczka fajna choć nie mój typ.

Kota ale masz włoski piękne i faktycznie każdy kolorek Ci pasuje.

Ja wczoraj kupiłam sobie kalosze, bo przez te pogody codziennie mam gnój w kozakach i miałam tego dosyć, a dziś elegancko w suchych butkach do domku wróciłam.

reklama
Do góry