reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
z tej 3 Reserved mi odpowiada najbardziej, choć one w podobnym stylu - ciekawe jednak jak będą leżały na ciele- czy sa dopasowane , czy bardziej luźne- oby nie workowate:sorry2:

Kupinosia Ładnemu we wszystkim ładnie ;)
Musisz i tak zmierzyć kochana, bo czasami jest tak, że ładnie wygląda na kimś, na manekinie, w internecie a na nas -różnie. Wszystkie są piękne ciężko zdecydować ale reserved i ta za prawie 200zł ;)-wydaje mi się, że zmniejsza optycznie gabaryty ;P-choć Tobie nie trzeba tego!

Wiem, niestety trzeba zmierzyć i oby na sklepie w ogóle były albo jakieś inne... dla mnie. M sie podoba też 1 i 3 przy czym 3 bardziej. Pytam sie czy to ze względu na cene i on dopiero zaskoczył ze ona tylko 80 zł. Zobaczymy, a buty ewentualnie jakieś czarne też mam.

Hmm. dla mnie z tych trzech chyba 3. Ale wiadomo trzeba zmierzyć. Osobiście bardzo lubię mohito, ale byłam tam przedwczoraj i właśnie tą jedynkę przymierzała jedna pani i wyglądała trochę staro? Nie wiem takie miałam odczucia. Ale wiadomo, wszystko trzeba zmierzyć, bo na wieszaku może być cudne a na nas już nie bardzo.

Mnie sie jedynka kojarzy z sukienka Stelli McCartney, ktora kiedys miala na sobie Kate Winslet, wg mnie wygladala genialnie :) z tym, ze bym wybrala cieliste buty dla wysmuklenia nog.

kate-winslet.jpg

Załączniki

• kate-winslet-in-stella-mccartney-mildred-pierce-venice-film-festival-premiere__oPt.jpg
    kate-winslet-in-stella-mccartney-mildred-pierce-venice-film-festival-premiere__oPt.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 59
  • kate-winslet.jpg
    kate-winslet.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry