heksa77
Fanka BB :)
Edytko nie martw się Wiktoria na pewno coś wymyśli, żebyś dostała swoja bransoletkę 
Wiktoria ja w takim razie chciałabym sobie zamówić u Ciebie takie kolczyki dłuższe, takie jak masz te różowe wystawione do sprzedaży, ale żeby zamiast różowych koralików był taki jeden okrągły ten przezroczysty z takimi czarnymi wzorkami…..
A ten komplecik biało-czarny masz też teraz do sprzedania???????????? :-)
Kariin ta cieciutka kreseczka na teście… no co Ci mogę napisać……… życzę Ci z całego serducha, żeby oznaczała fasolkę w brzuszku, ale spróbuj wytrzymać jeszcze te kilka dni bo wiesz sama, może być inaczej………
Zazwyczaj jak już się pojawi kreseczka, chociaż cieniutka, to jest dobry znak……
Ale powiem Ci ja pamiętam, że miałam kiedyś taki test, że po prostu gdy był mokry (czyli posikany dosłownie pisząc
) to prześwitywała jakby spod spodu ta kreseczka, bo tam jest taki barwnik i czasem on jest widoczny tak delikatnie gdy powierzchnia testu jest mokra…..
Ale wierzę, że u Ciebie ta cieniutka kreseczka zamieni się za kilka dni w mega grubą krechę!!!!!!!

Wiktoria ja w takim razie chciałabym sobie zamówić u Ciebie takie kolczyki dłuższe, takie jak masz te różowe wystawione do sprzedaży, ale żeby zamiast różowych koralików był taki jeden okrągły ten przezroczysty z takimi czarnymi wzorkami…..
A ten komplecik biało-czarny masz też teraz do sprzedania???????????? :-)
Kariin ta cieciutka kreseczka na teście… no co Ci mogę napisać……… życzę Ci z całego serducha, żeby oznaczała fasolkę w brzuszku, ale spróbuj wytrzymać jeszcze te kilka dni bo wiesz sama, może być inaczej………
Zazwyczaj jak już się pojawi kreseczka, chociaż cieniutka, to jest dobry znak……

Ale powiem Ci ja pamiętam, że miałam kiedyś taki test, że po prostu gdy był mokry (czyli posikany dosłownie pisząc
) to prześwitywała jakby spod spodu ta kreseczka, bo tam jest taki barwnik i czasem on jest widoczny tak delikatnie gdy powierzchnia testu jest mokra…..Ale wierzę, że u Ciebie ta cieniutka kreseczka zamieni się za kilka dni w mega grubą krechę!!!!!!!

chociaż na pewno zostawię sobie konto w Polsce z możliwością korzystania przez neta