reklama

Mama po raz 3 ...:)

Edytko nie martw się Wiktoria na pewno coś wymyśli, żebyś dostała swoja bransoletkę :tak:

Wiktoria ja w takim razie chciałabym sobie zamówić u Ciebie takie kolczyki dłuższe, takie jak masz te różowe wystawione do sprzedaży, ale żeby zamiast różowych koralików był taki jeden okrągły ten przezroczysty z takimi czarnymi wzorkami…..
A ten komplecik biało-czarny masz też teraz do sprzedania???????????? :-)

Kariin ta cieciutka kreseczka na teście… no co Ci mogę napisać……… życzę Ci z całego serducha, żeby oznaczała fasolkę w brzuszku, ale spróbuj wytrzymać jeszcze te kilka dni bo wiesz sama, może być inaczej………

Zazwyczaj jak już się pojawi kreseczka, chociaż cieniutka, to jest dobry znak…… :tak:

Ale powiem Ci ja pamiętam, że miałam kiedyś taki test, że po prostu gdy był mokry (czyli posikany dosłownie pisząc :-D) to prześwitywała jakby spod spodu ta kreseczka, bo tam jest taki barwnik i czasem on jest widoczny tak delikatnie gdy powierzchnia testu jest mokra…..

Ale wierzę, że u Ciebie ta cieniutka kreseczka zamieni się za kilka dni w mega grubą krechę!!!!!!! :happy2::tak::happy2:

reklama
Czesc Heksa

Wiesz zawsze moge kupic bransoletke jak bede w PL wtedy nie bede miala problemu z zaplata :-D a i pewnie poprosze Wiktorie a dorobienie malych kolczykow do tej bransolety no jest superowa i musze to miec :rofl2:

Heksia nie mam takiej ale mogę zrobić podobna bo tam kosteczki chyba szły a ja kostek nie mam .
Kochana a napisałaś mi komentarz :)
Edytko no pewnie ze jak będziesz w Polsce to kupisz:)
Asia ty też mi napisz na blogu komentarz tylko podpiszcie ze to od was
:-)
Ja dalej sprzątam ale podczytuje

Kariin ja juz sobie zamawiałam biżuterię u Wiktorii i jak tylko paczuszka do mnie przyszła, to się tak starsznie ucieszyłam!!! Pozamawiałam sobie to co chciałam i wszystko jest takie śliczne!!!!!!!!
I ja sobie zamówiłam właśnie kompleciki np kolczyki + bransoletka + wisiorek na łańcuszek :tak:
To byl dobry pomysł!

Wiktoria ja jestem ostatnio taka zakręcona... ze zapomniałam o tym komentarzu :zawstydzona/y:
Gdzie ja mam go napisać?

A jakie masz koraliki w klorystyce czarnej?

Ostatnia edycja:
Wiktoria a jest mozliwosc aby dorobic do tej bransoletki jakies male kolczyki ? bo ja bym chciala miec taki komplecik :-)
Tak tak jest możliwość dorobienia kolczyków :-)

Wiktoria ja jestem ostatnio taka zakręcona... ze zapomniałam o tym komentarzu :zawstydzona/y:
Gdzie ja mam go napisać?

A jakie masz koraliki w klorystyce czarnej?
Na blogu w zakładce Wasze Komentarze tylko podpisz ze to ty :-)
Zrobie później zdjęcie koralików jakie mam bo dużo mam kolorów :) ale w czarnej mam tylko te czarno białe no chyba ze bym te przerobiła
008.JPG
lub mam też czarno niebieskie takie
003.JPG

No właśnie od wczoraj się nad tymi czarno-niebieskimi zastanawiam........
i chyba poprosze Cię, żebyś mi je również odłożyła :tak:
i zastanawiam się też nad tymi dużymi kulami, bo strasznie mi się podobają......
a ja jestem duża baba i mogę sobie pozwolić na takie duże cudeńka w uszach...
ale jeszcze się zastanowię :-D

A jak znajdziesz chwilkę to proszę pokaż fotki takich koralików jakie masz.......

Ja chciałabym się troszkę zaopatrzyć w biżuterię zanim wyjadę, bo potem mogę mieć mały problem tak jak Edytka z płatnościami :baffled: chociaż na pewno zostawię sobie konto w Polsce z możliwością korzystania przez neta :tak:

reklama
heksia zmierz sobie obwód ręki ja przeważnie robie bransoletki 18 cm lub 20 cm te zielone były dobre więc masz ręke taką jak ja.Chce tylko zeby pasowały :) i jak tylko sprzątne to wstawie zdjecie :tak:
Edyta 5 minut :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry