Justa_82
Mamuśka x3
a może i przeżyły i chcą jej w jakikolwiek sposób pomóc?habciu współczuję Ci.Te co pisały ,że panikujesz nigdy tego nie przeżyły i niech tego nie chcą. Trzymam kciuki. :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może i przeżyły i chcą jej w jakikolwiek sposób pomóc?habciu współczuję Ci.Te co pisały ,że panikujesz nigdy tego nie przeżyły i niech tego nie chcą. Trzymam kciuki. :-(
Dziewczyny, dzieje sie cos dziwnego. Od jakiegoś czasu czuję w klatce piersiowej na wysokości mostka jakby serce biło mi bardzo szybko, brak mi tchu, chwile później robi mi sie strasznie gorąco, cała jestem mokra, twarz czerwona...nie boli ale jest nieprzyjemne. moja mama mówi, że to od hormonów. Ciśnienie mam w normie 100/60. Nie wiem co z tym zrobić i co o tym myśleć...nie chce sie nakręcać, lecieć do lekarza, ale przed ostatnim usg tez miałam cos takiego(może to emocje?) a później lekarz powiedział, że małej bardzo szybko serduszko bije.
:-)

nie biorę żadnych leków, żelazo mam nisko-fakt, tuż po niżej dolnej granicy normy ale było znacznie znacznie gorzej. To kołatanie(trafne określenie) zdarza się dwa razy dziennie. Czuję, że to nie jest cos poważnego, ale ze wcześniej nigdy nie miałam takiego objawu to się głowię co to...mąz sieje panikę, ze to klopoty z sercem i że umrę w czasie porodu...jak mu pomóc by dał na luz?
Kojarzy mi sie to raczej z jakimis hormonami, mojaj mama, która przechodzi teraz menopauzę mówi, ze ma podobne odczucia. Może to już faktycznie adrenalinka sie zbiera![]()
..więc trzeba być czujnym 
:-) po co masz się stresić niepotrzebnie ...tym bardziej że to "ostatnie nogi"Taaaa...-j- wszystko możliwe tylko dlaczego od razu nazywają obawy "paniką"
-j- wszystko możliwe tylko dlaczego od razu nazywają obawy "paniką"

Ja z kolei powiem tak:
Trzeba by było posiedzieć tutaj parę miesięcy wstecz i poczytać " obie strony" może wtedy by to się stało nieco jaśniejsza sprawą jolek dla Ciebie ;-)![]()
A po co drazysz ten temat ??;-)-j- wszystko możliwe tylko dlaczego od razu nazywają obawy "paniką"