reklama

Mama u lekarza

reklama
martussa dzięki, nie ma nic gorszego niż katar :)

dostałam gorączki, trzęsę się jak galareta i załatwiłam sobie miejsce u lekarza po 18:00, dam znać co tam

a wy kurujcie się i nie dajcie się chorobie!!!

Oj dziewczyny ja tez mam katar okropny mam wode morska do nosa marimer niby kobiety w ciazy moga ja uzywac ??ale nie jestem pewna:sorry:A w srode mialam goraczke 38,5 pol dnia i czekalam az spanie zeby nie podskoczyla do 39 bo wtedy do lekarza albo na IP :wściekła/y:Ale wzielam jeden paracetamol i spokoj z goraczka.A teraz ten cholerny katar :wściekła/y:Zdrowka dziewczyny Wam zycze ;-)Teraz niema czasu na chorobska :no:

Dziewczyny, ja na katar i zapalenie zatok stosowalam aerozol do nosa EUPHORBIUM i szybko mi pomogl.:tak: Mozna go podawac nawet niemowletom, wiec bez obaw.

Oj, larkaa trzymaj sie Kochana :*

Dziekuje dziewczyny za odpowiedz a ja ta wode mam dla dzieci wiec jeszcze slabsza ale psikne dwa razy i mam nadzieje ze da rade ;-) A ile razy ja uzywalyscie w ciagu dnia ??jak potrzeba czy sie ograniczalyscie?

reklama
megusek strasznie ci współczuję, mam nadzieję, że ta cała historia się dobrze skończy :O

byłam u lekarza, wywróżyłyście i dostałam nifruksazyd czy jak to się piszę i jakąś florę Lacto-cośtam. Mam jeść suchary, kleik ryżowy albo ryż na wodzie, ale co najważniejsze doktor powiedział, że nic się nie stanie dziecku jak 4 dni pogłoduję.
Ulżyło mi, bo o tą wariatkę w brzuchu sie najbardziej bałam. Dzizes, ale schudnę :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry