Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cieszę się jak się wyśpię .... Ale z dumą wcisnęłam się w spodnie, które nosiłam w 5 msc, bo o tych sprzed ciąży to przez najbliższy rok nie marzę. Racjonalne odchudzanie długo trwa, więc nie ma się co łudzić że za 2 miesiące będzie super. No chyba, że ktoś ma jakieś super nadprzyrodzone zdolności 
Boże, może on zaczyna mnie traktować tylko jak matkę swoich dzieci i żonę od prania i gotowania, a nie kochankę ;/
Raczej malo mozliwe jest zeby mezczyzna zaczol nagle traktowac cie tylko jako matke, zwlaszcza ze po pierwszym dziecku nic takiego sie nie dzialo
A moze ona bardziej boi sie kolejnej ciazy?
tylko ja sie staram wzbraniac przed pieszczotami aby nie podkrecac za bardzo atmosfery gdyz chce wytrzymac do wizyty u gina ;-)
przy dwojce dzieci to i tak dobrze... Ja mam jedno i tez chyba skonczy sie na jednym razie w tygodniu (przed porodem codziennie
) bo nie mamy warunkow. Mieszkamy z mama wiec ciezko o chwile prywatnosci. Jak juz jestesmy sami w domu to wtedy malym sie trzeba zajac ;-)
bo przez ten brak czasu zauwazylam ze nie chce mi sie tak dbac o siebie jak przed porodem. W domu chodze w jednym i tym samym, bez makijażu i przyznam ze jak gdzies wychodzimy i jestem zmuszona ladnie sie ubrac i pomalowac to od razu czuje sie lepiej i atrakcyjniej i mam ochote do życia 
juz od kilku dni czuje jakby bole owulacyjne i zyje w niepokoju ze sie okres zacznie niebawem - a liczylam na to ze jeszcze kilka miesiecy bede miec spokoj