reklama

Mama u lekarza

słyszałam i też mnie to interesowało :)
dziś zapytałam o to ginekologa, to on powiedział mi, że narazie mogę o tym zapomnieć, dopiero jak skończę karmić to można pogadać. I mówił też, że nie do końca ufa tej metodzie.

reklama
Mi w końcu krawienie ustało, chyba to jednak okres był. Zobaczymy co bedzie dalej. Już w sumie byśmy mogli też, ale tym razem choróbsko nas dopadło i kicham i kaszle okropnie więc na razie it ak nic z tego. :zawstydzona/y:

A u mnie krwawienie sie zaczelo :shocked2: Po ostatnim tygodniu gdzie czulam bole owulacyjne to teraz czekam tylko az zacznie sie bol menstruacyjny bo na razie niewiele leci... To moze juz okres :wściekła/y:

habcia tez ogladalam rozmowy w toku :sorry2: interesujace te pierscienie, ale nigdy dotad o nich nie slyszalam :confused: zapytam gina o to

one sa w polsce od marca 2008 roku. JA chyba ich bede używac ze względu na niska dawke hormonow oraz ze nie obciaza wątroby i ukladu pokarmowego tak jak tabletki.

a wlasciwie ile kosztuje Azalia? :sorry2: bo jesli roznica nie jest duza to warto doplacic - kiedys bralam plastry i tez placilam za nie 45 zl :szok: droga antykoncepcja ale potrzebna :-D

reklama
hooba w krakowie jest kilka aptek z cenami hurtowymi :tak:ja kupuje leki w aptece na ul.Sapiechy 69 gdzie witamina K dla dzieci jest za 25 zl a maz kupil ja kiedys po 35 zl :baffled: to duza roznica cen!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry