Mysia!
Lutowa mama
antarku trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrowia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
antarku trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrowia

Po 3 CC przynajmniej u nas w szpitalu podwiązują jajniki ( czy jajowody nie wiem w końcu ) i masz super metodę antykoncepcyjną , ale to też chyba kwestia indywidualna bo w Krakowie na Kopernika rozmawiałam z kobietą która przygotowywała się do 4 CC .kurde, dziwne, tzn ja jestem dziwna, ja mam chęć na zbliżenia, ale mój mąż mówi nie, a wiecie dlaczego?? Bo nie byłam po porodzie jeszcze u lekarza. Kurde jakoś mi nie po drodze, muszę się wreszcie wybrać.
i dzis ide kolejny raz, caly czas po tabletki, ate tym razem juz takie normalne a nie minipigulki 
Nawet dzien przed wizyta powiedzialm mu NIE na zblizenia, bo musialam wiedziec na 100% ze wszytsko sie pogoilo jak trzeba. Jakos sama nie mialam tej pewnosc bo caly czas czulam dziwny dyskonfotr w miejscach intymnych...
na mysl o plastikowym wzierniku przechodzili mi ciarki po plecach

nie ciąża, tylko poródMartussa a dlaczego Ci lekarz powiedział że kolejna ciąża dopiero za 2lata?? Jeśli mogę spytać?? Czy to ma związek z CC, tak się zastanawiam bo podobno jak się ma CC to właśnie nie można szybko po sobie mieć dzieci i w ogóle góra 3 takie ciąże. To prawda??
chyba właśnie dlatego, bym była pełni sił po tym zabiegu...

też czytałam w różnych żródłach, że najbezpieczniej następny poród po 2 latach, ale ginka nic nie mówiła na ten temat