reklama

Mama u lekarza

reklama
Kurcze pominelam jedna pigulke i to na dodatek w pierwszym tygodni po przerwie gdzie ryzyko zajscia w ciaze jest najwyzsze:szok:mam lekki stresik bo w tym tyodniu byly przytulanki:-pale nie martwie sie na zapas co ma byc to bedzie,choc nie wydaje mi sie zebym mogla zajsc w ciaze...Za 2 tygodnie zrobie dla pewnosci tescik,ale nie stresuje sie niepotrzebnie,bo to nie ma sensu:tak:

Mysia bez stresu ;-) ja przez 3 lata zapominalam o przyjmowaniu pigulki dosc czesto i zadne potomstwo sie nie przyplatalo :tak: dopiero jak odstawilam calkiem tabletki to po 2 msc zaszlam w ciaze z Mackiem :-)
tabletki potrafia dzialac chyba do pol roku po tym jak sie je skonczy przyjmowac, wiec jedna pominieta to nic :rofl2:

No a ja mam niekonczace sie krwawienia i plamienia od porodu :zawstydzona/y: teraz od kilku dni łykam tabletki Yaz a mimo to nadal sie mi nie unormowal cykl i krwawienie trwa juz ponad tydzien :no: boshhh zeby sie to juz unormowalo w koncu bo wydaje majatek na podpaski :rofl2:

reklama
w piątek na wieczór przystawiam małego do cyca a tu mnie boli sutek ,ale nic dalej karmię .Jak się najadł położyłam go ,a cyc boli ja go dotykam a dosłownie pod ręką czułam jak mi rośnie gula.Wzięłam ciepły prysznic i się położyłam .Całą noc nie mogłam spać bo tak cyc rwał .Ale małego dostawiałam 3 razy w nocy do tej piersi i mi sciągnął. Wczoraj już było lepiej chociaż bałam się o drugą pierś.Ale jest ok .Boli mnie tylko sutek ,ale to pestka .Zauważyłam ,że jak wychodzę na balkon na boso to zaraz mnie łapie coś i jakieś kłucia muszę teraz uważać. Ale co zrobić jak mnie łapcie i skarpety parzą:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry