reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama u lekarza

wow 19 miesiecy.... :sorry: niezly wynik
a ja jutro ide na zabieg umieszczenia implanta antykoncepcyjnego :shocked2: mam jakiegos pietra ale pojde bo mam dosyc gumek a od pigulek tylam :crazy:

reklama
To ja póki co najlepszy wynik mam, karmię jakieś siedem razy na dobę a okres wczoraj mi się zacząl. Móiwę Wam jakie dziwne uczucie. Tyle bez miesiączki że aż zapomniałam jak to jest. Nic nie boli i bardzo mało krwawię.

Ja tez karmie nadal dosc czesto, a @ dostalam dokladnie po 10 miesiacach od porodu. Dziwne uczucie, tez nic mnie nie boli i krwawienie w normie, ale z drugiej strony ciesze sie, ze wszystko wrocilo do normy.:tak:

Ha, to ja mam już 3 miesiączkę od porodu ;)
Ale co mnie martwi to chudnę na maksa, nie wiem skąd u mnie taki metabolizm. Ani się nie odchudzam ani nie ćwiczę, zapycham się słodyczami i znowu 1 kg schudłam i to w tydzień ;/
niedługo chyba zniknę :|

No ja dostałam niecałe 2 mc po porodzie miesiączke:no: Więc nie nacieszyłam się długo. A w ciąży też przez miesiąc miałam okres i ginekolog to potwierdziła.

larkaa ja też zapycham się słodyczami bo uwielbiam je.:tak: A moja waga stoi w miejscu. Dużo jem ogólnie a lekarze się dziwili że nie nie tyję. Dopiero w ciąży przytyłam z czego się cieszyłam.A teraz ważę gdzieś 5kg mniej niż w 9mc ciąży.Ale same wiecie jak wyglądam więc nie będę pisała ile teraz ważę, bo w końcu jestem zadowolona.To już nie jest 36 kg jak było na początku ciąży. I martwiła się rodzina i ginekolog czy donoszę moją ciąże ale stał się cud:-)
Idę bo McDonalda przywieźli, moje ulubione jedzonko:-)

reklama
Do góry