Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
także głowa do góry i odgoń czarne myśli;-)
zapewne na usg no i moze na ten wymaz, ale nie slyszalam aby to bylo konieczne...

) no bo teraz pod koniec ciąży trzeba chodzić częściej
A co do wymazu z pochwy, to bede miała robione w 34tc, jest to trzeci etap tych badań prenatalnych z programu NFZ, ale czy jest to robione w kierunku tych paciorkowców to nie mam pojęcia. Tak, to jedynie na każdej wizycie pani doktor sprawdza moją wydzieline z pochwy czy jest z nią wszystko ok i stawiam na to Habcia że twój lekarz też pod takim kontem bada Cie podczas wizyty i pewnie jest wszystko w porządku skoro nie dostałaś rzadnego skierowania. A co do badań krwi to robi się je co drugi miesiąc i dlatego nie zostały Ci znowu zlecone. My z mężem mamy konflikt RH i mimo to nie mam częściej robionych badań krwi, więc nie przejmuj się już tak tymi wszystkimi badaniami. Uwierz mi mój szpital nie ma najlepszej opini, a mimi to ufam mojej pani doktor i wiem, że jakby trzeba było to dawała by mi dodatkowe badania. Wszystko napewo jest z Wami w porządku, przestań się tak denerwować tym wszystkim bo dzidziuś wszystko wyczuwa i jest niespokojny razem z Tobą.Paciorkowca nie wykryje sie inaczej jak tylko przez posiewy. A badania powinno sie robić co miesiąc w ciąży. 20 lat temu tak było, teraz też tak jest, ale lekarze nie chcą dawać tyle skierować, bo mają swój limit ;/