• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Konrad tez puszcza jedne przedmioty,zeby złapac drugie:tak:.Strasznie sie zrobil bojazliwy.Nawet jak sie tylko bujnie w sposob niekontrolowany(jak do uapdku) to zaczyna plakac jak po upadku.Jak sie tak przestraszy to od razu chce,zeby byc przy nim i go trzymac:sorry2:.Poza tym juz normalnie wola do mnie mama.Wystawia rece i mowi ma-ma-ma:sorry2:.Jak to mozliwe:shocked2:.

reklama
Hubek dziś postęp zrobił ogromny: posadziłam go w łóżeczku (bo sam siadać nadal nie umie)a on myk, złapał szczebelki, smyk do góry na nóżki i przy szczebelkach pomaszerował wzdłuż lóżeczka do komody a tam raj:tak: bo duzo rzeczy leżało więc miał w czym przebierać urwis:-D
a do tej pory to tylko próbował sie podciągnąć za szczebelki i trzeba było mu pomóc no i podtrzymywać bo jak tylko stanął to puszczał szczebelki i leciał na glebę:laugh2:

u nas to samo :tak:nawet samej jej sie nie udaje podnieść na czworaka a co dopiero raczkować :-) ale ja jej pomagam przyjąc pozycję na czworaka i leci odrazu na twarz ...ale wczoraj na brzuszku zaczeła mi troszkę się przesuwać wiec może wstąpi w etap pełzania bo do tej pory tylko leżała i marudziła :-D
Gosia nic sie nie martw, kilka dni poćwiczy i jej sie uda popełzać lub stanąć na czworaka - Hubek najpierw zaczął pełzać ateraz ostro cwiczy stawanie na czworakach i z dnia na dzień postepy - juz umie utrzymać się na czworakach, teraz tylko kombinuje jak tu ruszyć do przodu w tej pozycji:laugh2:

reklama
WERONIKA TEZ JUZ łADNIE PEłZA I PODNSI SIE DO RACZKOWANIA I NAWET W TAKIEJ POZYCJI JUż DłUGO WYTRZYMA TYLKO JESZCZE NIE WIE CO WYKOMBINOWAć żEBY RUSZYć DO PRZODU BO TEZ ODRAZU NA TWARZ LECI:confused::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry