Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zgadzam się z Tobą.Też "zgapiam" pomysły na zabawę.Przecież chodzi o to,by bawić się z dzieckiem,a jednocześnie stymulować jego rozwój.Np. zgapiłam "indianina'(dzienx Gosia)jakoś sama na to nie wpadłam,a Kuba ma wielką radochę jak się nauczył.No i zgadzam się tez z Kasiad, cieszę się z każdego Bąbla w "rodzince BB"',które coś nowego umie i nie przejmuję się,jak w czymś Kubulek jest do tyłu.Ja sobie bardzo cenię ten wątek, bo dzięki niemu mam pomysły na zabawę z Majeczką. Jeżeli widzę, ze jakieś dziecko już coś potrafi, to jest sygnał, ze można się próbowac bawic z moim. Przecież i tak się bawimy, a tak możemy stymulowac jakieś czynności.:-)

Konrada rowniez pytamy gdzie jest swiatełkoPotrafi pokazać "światełko",wyciąga ku górze rączki i patrzy w górę na lampę.
.
.Generalnie to ciagle tanczy
.Kazda muzyka,nawet w reklamach to pretekst do pląsów:-).Nawet jak mu spiewam kosi-kosi,to nie moze usiedziec
.Jakis drugi Kochanek mi rosnie czy co?
:-)u mnie to samoGeneralnie to ciagle tanczy![]()
i jeszcze ciągle śpiewa
No tak,racja,dlatego wkleiłam link,by każdy sobie znalazł,co go zainteresuje.Szczególnie fajne są rady dla rodziców i pomysły na zabawy.Bardzo ciekawa strona Rozalka, jedna z ciekawszych tego typu.
Przeczytałam sobie na tej stronce też dziewiąty miesiąc, bo ten w zasadzie już nas interesuje, ósmy skończył się ponad tydzień temu :-)