Gratulacje dla Wikusi i Filipka i spiewajacej Amelki![]()
i my gratulujemy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje dla Wikusi i Filipka i spiewajacej Amelki![]()

A i mamy dla cioc niespodziankę!!! Wczoraj Filip przeszedł 5 kroczków...później znowu kolejne 5...jejku jak to słodko wyglądało!!!
:-)mała elegantkaciągle odpina mi torebkę i wszystko z niej wywala aż w końcu dostała swoją torebeczkę i chowa w niej smoka![]()

zapomniałam dodać że od miesiąca Emilka namiętnie odpina wszystkie zamki błyskawiczne ;-);-) najczęsciej rano poduszka i kołderka jest odpięta ciągle odpina mi torebkę i wszystko z niej wywala aż w końcu dostała swoją torebeczkę i chowa w niej smoka![]()
mała elegantka![]()
Oli biega po całym mieszkaniu, a ja za nią, otwiera wszystkie szafy i wywala z nich rzeczy. Jak raczkowała to też otwierała, ale jakoś rzadziej, teraz z persektywy stojącego człowieczka chyba więcej widzi i więcej przez to broi
Ale największym naszym utrapieniem jest wylewanie na siebie wody z miski psa i kota lub wsadzanie do niej nogi z papciem oraz napychanie sobie buzi suchą karmą psa
Staram się pilnować, ale Oli jest bardzo sprytna i zawsze jej się uda tą karmę wykraść, już nieraz jej paluchem wyciągałam z buzi. Nie dość, że napycha buzię, to jeszcze sobie zawsze zabiera całe garście na później
Zawsze boję się, że się zadławi.