• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Wiktoria dalej uczy się stać, umie już kilka sekund sama stać a przy tyn ugina sobie kolana albo się wykręca na boki, a ostatnio zrobiłam jej pierwszą kitkę :)

Amelka obiegła dziś cały pokój sama :-D:-D:-Dale miał radochę :tak::tak: biegła by dalej ale pies podszedł jej pod nogi i było baam ;-) boje się ją samą puszczać na dłuższe dystanse...ale widzę że że chyba długo już nie da się upilnować :-D:baffled:

reklama
Długo nie da się upilnować takiego chodzącego brzdąca :no: Oli biega po całym mieszkaniu, a ja za nią, otwiera wszystkie szafy i wywala z nich rzeczy. Jak raczkowała to też otwierała, ale jakoś rzadziej, teraz z persektywy stojącego człowieczka chyba więcej widzi i więcej przez to broi :-D Ale największym naszym utrapieniem jest wylewanie na siebie wody z miski psa i kota lub wsadzanie do niej nogi z papciem oraz napychanie sobie buzi suchą karmą psa :wściekła/y: Staram się pilnować, ale Oli jest bardzo sprytna i zawsze jej się uda tą karmę wykraść, już nieraz jej paluchem wyciągałam z buzi. Nie dość, że napycha buzię, to jeszcze sobie zawsze zabiera całe garście na później :baffled: Zawsze boję się, że się zadławi.

Oczywiście gratulacje dla chodzącego Filipka !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry