Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Filip też zakrywa buzie, ale nie rękoma tylko zawsze znajdzie jakąś szmatkę i zarzuca na głowę i woła "ge" (czyli gdzie)albo wchodzi pod stół, krzesło, w kat i też tak woła...Kuba też lubi bawić sie w chowanego juz od paru miesięcy(na pewno od Bożego Narodzenia).
Czasem też zakrywa rączkami buzie i mówi "gdzie je",a potem je odkrywa radośnie.
aga-pg schody to dla mnie utrapienie...młody znudził sie wchodzeniem i schodzeniem na kolankach i teraz próbuje jak dorosły człowiek...wstanie na schodku i sie chwieje...raz juz poleciał z 2 stopni...po schodach bez problemu wchodzi i schodzi
jak chce gdzieś wejść, a są zamknięte drzwi to puka :-)

Jenni to samoOli zaczęła się zwracać do Tomka "tata"![]()
Normalnie mu zazdroszczę, bo "mama" to nawet za często powtarzać nie chce, a co dopiero mówić o zwracaniu się tak do mnie :-(
Do K mowi tata a mama to mowi wtedy jak tylko jak placze
jak ja mowie "jenni powiedz mama" a ona mi na to "tata" albo "cici"

Milenka ostatnio na pytanie GDZIE MAMA? pokazuje paluszkiem na Tatusia, a na pytanie GDZIE TATA? pokazuje na zdjęcie Tatusia na parapecie![]()

Milenka ostatnio zrobila sie bardzo bardzo towarzyska. Zaczepia wszystkie napotkane dzieci i do wszystkich sie wyrywa. Na spacerze nie moze usiedziec w wozku, no i zaczela ... biegac. Normalnie biegac!!! Nadazyc czasami za nia nie moge, bo potrafi nagle poderwac sie z podlogi i uciekac![]()

Nie wstydzi się innnych dzieci spotkanych na spacerze, już chowa się za mną jak dawniej