irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A to Jenni wszystkich nazywa tata lub cici ale najczesciej tata wszystko co jest dla niej ciekawe to tatafajnie Irtasia
Moja za to ostatnio zapomniała o słowie tata i do taty mówi mama, do siostry zresztą też![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to Jenni wszystkich nazywa tata lub cici ale najczesciej tata wszystko co jest dla niej ciekawe to tatafajnie Irtasia
Moja za to ostatnio zapomniała o słowie tata i do taty mówi mama, do siostry zresztą też![]()

fajnie Irtasia

U nas slowo kaka oznacza kupaU nas słowo tata też nie w użyciu, poza tym tata to nigdy nie padło, tylko kaka - teraz tata jest mamą...tak jak u Ciebie Miśka![]()

U nas słowo tata też nie w użyciu, poza tym tata to nigdy nie padło, tylko kaka - teraz tata jest mamą...tak jak u Ciebie Miśka![]()

.No moze jak coś mu bardzo smakuje to "mnam,mnam"...:-(.Zazdroszcze Wam.Starszy synek tez pózno zaczal mówic,wiec musze czekac.Rozumie za to coraz wiecej.Pokazuje reka czlonkow rodziny zawsze poprawnie,różne przedmioty,przynosi i oddaje jak go poprosze...Tylko nic nie gada...:-(
.Jak miał kilkanaście miesiecy uzywał tylko dwoch wyrazów łyla-łyla i taka-taka
.Nie moglismy długo zajarzyc co ma na mysli.Po naprawde dlugim czasie skumalismy,ze łyla-łyla,to dziadka Ford Transit,a taka-taka,to dziadka VW Golf
.

a moj Chris zle wymawia i powiedzial im rok temu ze papuga nie jest zalozyl rece i tyle go wiecej slyszeli
i wszedzie mial 0 i w przedszkolu ma dodatkowe zajecia