• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Moja Jenni od paru dni potrafi trzymac zabawki i sie nimi bawic :-) a rozbraja mnie jak ja biore za raczki do siadania i jak siedzi trzymana za raczki to zaczyna sie smiac i gadac a jak ja poloze to jest wielka tragedia:baffled::-)

reklama
dzis moj Szymek sam wybral sobie zawake. stalismy kolo regalu a on sie zacza smiac do najbardziej wsiekle kolorowej kury i jak odjechalismy to plakal wiec dostal ja na dzien dziecka. ale bylo smiechu z tym no i zaraz kura trafila do prania a teraz do dzioba jak wszystko. a to jest takie straszne. wsciekla kolorowa szelesci piszczy gdacze i jest na takiej skaczacej gumce z tiny love.:-D

Oliwce też się zdarza mnie uszczypnąć dziąsłami brodawkę, zagryza i ciągnie głowę do tyłu :baffled: Aż się boję, co będzie się działo, jak bedzie miała zęby :szok:

reklama
Lailusia wczoraj mnie kolejny raz rozczulila.... lezala sobie na macie, ja obok i patrzylam w telewizor, a tu czuje dotyk malej raczki, Lailusia glaskala mnie po kolanie jakby chciala powiedziec: Mamusiu ja jestem tu a nie w telewizorze...az glupio mi sie zrobilo...a z drugiej strony cieplo na serduchu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry