• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Patch,wspolczuje...Widocznie maluszek lubi sie poprzytuylac:tak:.
Meza siostra poki karmila(prawie do roku) nie miala zadnej przespanej nocy.Dopiero jak juz sama odstawila malego od piersi zaczal przesypiac cala noc...
Moze sprobuj sie przespac w dzien?:tak:

reklama
No właśnie, ja przez dzień spać nie umiem- za gorąco i w ogóle i najgorsze, że On w tej nocy to naprawdę je- ciągnie jak oszalały po 15 minut, a potem wymiotuje- nie dziwne, w sumie takie ilości... Może mam za chude mleko albo co?? Ale skoro kaszka też Go nie zapycha, to już sama nie wiem. W sumie tej kaszki bardzo dużo nie zjadł... Ja robię taką gęstą, żeby łyżeczką dawać. Czy któraś wie ile tak mniej więcej takiej kaszki na raz może (powinien) zjeść taki maluch??

Ja nie wiem czy przypadkiem nie Joasiek pisala cos o 170 ml na noc:szok:.To by bylo chyba jednak sporo.Jak maly ładnie przybiera,to ja bym nie dawala kaszki.No chybaze masz nadzieje,ze ta przerwa nocna jakas bedzie:tak:.

No ja narazie też kaszki nie daję, bo Oliwka ma dosyć ciałka. Raz wsypałam Misiowy Ogródek do zupki, ale zwymiotowała, więc teraz daję same warzywa i jest ok.
A ile kaszki dawać nie wiem :confused:

Tosia tez zaczyna fikac nogami. Podnosi je do góry i narazie sie im przygląda...
Co do kaszki to od wczoraj dodaję do pokapielowego jedzonka 4 płaskie łyżeczki.Wczoraj od 20 obudziła się o 1:30, więc raczej bez zmian. Zobaczymy dzisiaj.
I kupiłam ten trójprzpływowy smoczek. Kaszkę je na III poziomie.Pije tez przez niego normalne mleczko( na II poziomie) i wypija je tak szybko że hej!!!Widac te dwie dziurki, które miała do tej pory były za małe...

Lailusia sie ostatnio bardzo wygina tak jakby chciala z pleckow sie na brzuszek obrocic, ale wychodzi jej przy tym na bok i wtedy tak sie opiera o glowe i tak ja przegina ze boje sie zeby jej nic sie nie stalo...czy Wasze Skarbki tez cos takiego robia?

reklama
Patch a moze STAS TYLKO POTRZEBUJE POTRZYMAC CYCUSIA A JAK MU LECI TO POPROSTU PIJE ?
JA BYM SPRóBOWALA DAC MU SMOKA I TAK GO OSZUKAC!!!!!!!!
TEZ TAK SłYSZłAM ZE DZIECI TERAZ MOGA CZESCIEJ W NOCY JESC ZE WZGLEDU NA SKOKI WZROSTOWE ALE NIE 8 RAZY :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry