• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Agusia,wydaje mi sie to dobry pomysl z tym smoczkiem:tak:.Faktycznie,moze maly chce sobie potrzymac,a jak leci,to pije.W nocy te zachowania sa takie bardziej na zasadzie odruchu zapewne:tak:.

reklama
Miałyście rację!! Tej nocy karmiłam już tylko (haha tylko) 4 razy, a resztę jak mały się obudził, to smok i go przytuliłam- zasnął. Kaszki już nie dałam, bo po tamtej wcześniejszej ma problemy z kupką- może to dla niego za wcześnie z tą kaszką....
Dziękuję za rady:tak: Co ja bym bez Was zrobiła....

ja nie mogę się nadziwic jak ten czas leci i jakie mamy fajne bąbelki.Kuba juz potrafi
1.przewracać się z brzuszka na plecki
2.pełzac do tyłu(jak gąsienica)
3.przekładac zabawki z rączki do rączki

Dzisiaj przeżyłam szok...

Nakarmiłam Szkraba o 18:30 i o 19 go poszliśmy wykąpać. Jak to ostatnio często się zdarza Victor nie miał weny na spanie, więc oboje z mężem bawiliśmy się z nim i o 21 zasnął:-) Ale nie chciał cycusia:szok: Położyłam się spać i myślę, że za długo nie pośpię, bo się niedługo obudzi to jedzenia... a tu nic... dopiero o 4:15 wstał:szok: Myślałam, że zaspałam:-p Ale mój mąż stwierdził, że on by mi nie pozwolił zaspać;-)

I tak oto była to jego najdłuższa przerwa bez piersi, bo zawsze jadł po kąpieli i budził się ok.3;-)

wow,to naprawdę godne pozazdroszczenia;).moja też nie ma weny na spanie ostatnio,niestety...tak ładnie zasypiała w łóżeczku,a wczoraj był koncert,dziś też i dopiero uspokaja się i zasypia w naszym łóżku.może dlatego,że mąż wyjechał i jakoś wyczuwa mój nastrój?może na swój sposób tęskni za tatusiem?jak to mojemu mężowi dziś powiedziałam(o tym tęsknieniu)na skypie,to prawie się rozpłakał...

Miałyście rację!! Tej nocy karmiłam już tylko (haha tylko) 4 razy, a resztę jak mały się obudził, to smok i go przytuliłam- zasnął. Kaszki już nie dałam, bo po tamtej wcześniejszej ma problemy z kupką- może to dla niego za wcześnie z tą kaszką....
Dziękuję za rady:tak: Co ja bym bez Was zrobiła....

Polecamy sie na przyszłosc:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry