• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

a u nas Szymek się uwstecznił- ciągle mnie łapie za piersi i musi choć rękę położyć jak mu tłumaczę że to nie ładnie że mnie boli bo zabierze na chwilę ale już po kilku minutach jakby nieświadomie ręka wędruje na bluzkę i leży na cycku.

reklama
a u nas Szymek się uwstecznił- ciągle mnie łapie za piersi i musi choć rękę położyć jak mu tłumaczę że to nie ładnie że mnie boli bo zabierze na chwilę ale już po kilku minutach jakby nieświadomie ręka wędruje na bluzkę i leży na cycku.

Ja bym nie nazwała tego uwstecznieniem,a raczej zwykła ciekawościa.
Kuba tez miał okres,ze zainteresowany sprawdzał moja "budowe ciała",ale mu przszło.;-)

Kondzio też coś czuje do moich piersi;-):tak:. Szczególnie w styuacjach dla niego stresowych,przytula sie i ręka gdzies mu wędruje pod moją bluzkę ;-):tak:. Jacka chrzesniak gdzies do około 4 roku zycia usypial tylko trzymajac mame za jedna piers;-):tak:.

no własnie to raczej nie zainteresowanie a jakaś mania.Dziś nawet babcię łapał za cycuchy.no i jak się do mnie przytula to tylko tak by położyć główkę na piersi.nie wiem co o tym myśleć-ale napewno to nie jest tylko w momentach stresowych.

Karola no w końcu to facet... ;-):-p a tak poważnie, to może po prostu taki okres w rozwoju, ciekawośc, moze potrzeba duzej bliskości z mama, moze to go uspokaja

Karola u nas teraz Victor jest strasznym przylepą, lubi się przytulać, lubi jak się go głaszcze itp., więc może Szymciowi Twoje piersi kojarzą się najbardziej z ciepłem i bezpieczeństwem;-) Taki powrót w beztroskie czasy przeszłości:-)

Gratulacje dla rozgadanego Victorka :tak:

Oli ostatnio wiecznie chce kolorować i rysować. Koloruje dokładnie, nie wyjeżdża już tak mocno jak kiedyś, a samodzielne rysunki zaczynają nabierać konkretych kształtów.

To kolowanka:

To jest samodzielnie namalowany koń hehe, może i nie widać, że to koń, ale już bardziej przypomina jakąś postać niż gryzmołki:

a to laurka narysowana przez Oliwkę na 8 urodziny dla mojej chrześniaczki - tort ze świeczkami i serce:

Pieknie Oliwka rysuje:tak::-)
u nas nadal króluja gryzmołki jesli chodzi o samodzielne rysowanie, ale kolorowanie tez juz coraz lepiej idzie i juz tak nie wyjeżdża mocno jak kiedys

reklama
Pięknie ! brawa dla Oliwki

Emilka też już nie wyjeżdża i obrazki mają takie kształty że coś przypominają ;) serduszka też uwielbia malować ;) a najczęsciej to rysuje całą naszą rodzinkę ;-)i teraz jak nauczyła się pisać kilka literek to pisze kartki z życzeniami :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry