• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

kurcze,a moja się jeszcze nie przekręca;(((.od paru dni kombinuje z pleckow na boczek(potrafiła to juz dawno,ale jej sie zapomniało i teraz znów),może wreszcie przekręci sie na brzuszek.no i tez się z niej dzikus zrobił,bo tez wczesniej szeroki uśmiech do każdego,a teraz badawcze spojrzenie i ...róznie bywa;)

reklama
Kasiad, niewielka pomyłka:-). Uczyłam się co, kiedy i w jakiej kolejności dziecko powinno umieć, mam kontakt z wieloma dzieciakami, zawsze robię wywiad z rodzicami nt rozwoju psychoruchowego, więc czasem mogę się podszywać ;-).
Zresztą na studiach mieliśmy niezły przekrój tematyki - od językoznawstwa (gramatyka przez 2 lata, rozbiór gramatyczny zdania wg trzech naukowców:szok::baffled:) przez zajęcia z połykania do elementów ortodoncji, neurologii czy pediatrii. Ale akurat tego o co pytasz nie wiem

tym bardziej dziewczynki bo zbyt wczesne sadzanie dziecka może źle działać na miednice i mogą mieć również problemy w przyszłości np. z porodem :tak: Ale czy to prawda co napisali w tej gazecie to nie wiem

nie wydaje mi sie:happy2:Moja siostra podobno siedziala jak miala 4 miesiace <sama> i nie miala problemow z miednica. Urodzila 2 dzieci bez zadnych komplikacji:-)
chociaz nie wiem moze jej sie udalo:-p;-)

Gosiu zle sie wyrazilam.....jak ktos jej pomogl usiasc < podniesc sie> to tak siedziala juz bez niczyjej pomocy....buuuu....rozumiesz cos z tego:sorry2::-D bo troszke sie zamotalam:szok::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry