reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Filip też ciekawski aż czasem to myślę, że robi to celowo, bo z pasja i uśmiechem pyta....
Ostatnio szwagierka urodziła córeczkę, a ten ciągle pyta:
jak się urodziła Ola?no to mówię, że ciociu brzuszek rozcięli i Olę wyjęli..
a jak weszła do brzuszka? no to mówię, ze taki bąbelek sie u cioci pojawił i rósł i taki dzidziuś się zrobił
a skąd bąbelek jest tam? ciocia zjadła go? a może go wyjąć?

i tak w koło na jeden temat..
to znowu złapie inny temat i męczy...

a najlepiej jednak mu wychodzi liczenie i zbieranie kasy...teściowa go nauczyła i ten tylko dychy woła od wszystkich i liczy je w koło do 10, jak wszystko ostatnio

Ostatnia edycja:
Filip mały ekonomista rosnie:-D:-)

HUbek tez meczy pytaniami, czasem pyta nawet o cos co juz iwe, jak dziisaj w drodze do przedszkola: " A taki hangar... yyy... a jak sie nazywa taki duuuzy garaż dla samolotów mamusia??"

no i w kółko pytania, a czemu to się nazywa szron, a dlaczego to jest mgła, itp:rofl2:

Oli też pyta i pyta, ale najtrudniejsze pytania padły wczoraj na cmentarzu na temat śmierci. Ostatnie szczególnie mnie rozwaliło:
- A kiedy ja umrę?
:eek:

A zmieniając temat na przyjemniejszy, to okazało się, że Oliwka zna już całkiem sporo literek, nauczyła się w przedszkolu, bo ja jej nie uczę. Liczy do 20tu i nawet próbuje do 30tu, ale myli się jeszcze bardzo.
No i rysuje ładnie, najczęściej cała kartka jest elegancko rozplanowana.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Kasiad zdolna córcia.
A Kuba ładnie zapamiętuje wierszyki z przedszkola,panie w szoku,że tak szybko.no i piosenki po angielsku.

Rzeczywiście rysunki Oliwki pięknie rozplanowane na całej kartce!! Staś ostatnio narysował mnie i tatę. Ja miałam smutną buzię i łzy. Powiedział, że to dlatego, że wypiłam wino i jechałam autem i poszłam do więzienia, ale mam się nie martwić, bo tata mnie uratuje.

A wszystko dlatego, że słyszał jak teść pytał po obiedzie, kto chce lampkę wina i G. powiedział, że on może prowadzić z powrotem auto, więc ja mogę się napić....

no proszę jak sobie wymyślił.
Szymek z rysowaniem średnio ale śpiewanie piosenek wierszyki tańce to jak najbardziej na tak no a ostatnio karate i karate

reklama
Do góry