• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Wydaje mi się, że zbyt wąska miednica jest raczej sprawą budowy a nie sadzania, ale faktycznie niech Oliwka się lepiej pozłości niżby miała mieć potem jakieś kłopoty z kręgosłupem.

reklama
kurcze nie moge otwozyc stron i nie wiem co pisałyscie?
Kasiad byłam dzis u pediatry(specjalnie pytałam) i ona mi powiedział zeby lepiej dzieciaczki jeszcze sobie polezały i nie siadały bo maja za słabe kregosłupy:eek:
wiec chyba pozostaje jeje sie troche pozłoscic:tak:
a i ja słyszałam ze dzieci ktore za wczesnie siadaja moga miec wypchnieta zeberka

Na obce twarze Tosia reaguje usmiechem albo dużymi oczami:-)Nigdy sie jeszcze nie rozpłakała.
Za to dzisiaj jak stukałam tłuczkiem mięso to się rozpłakała:szok:Może mała wegetarianka mi rośnie:-D

:-D:-):-):-)
Moj na razie smieje sie do wszytkich,tylko musza odpowiednio zagadac.Rozplakal sie tylko na widok jednej ciotki w okularach...;-)

Jestem zaczarowana moją dzidzią...
Książeczki to to do czego sie uśmiecha, z czym gada i co lubi.
Przerzuca kartki w książeczce. Same zobaczcie.
YouTube - Czytelnik

Jestem zakochana w niej po same uszy.
I przeszczesliwa ze jest z nami!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Powiem Ci Tycia ze idzie jej nawet lepiej! Jak bede miala wiecej czasu zrobie lepszy filmik, na tym to zaciekawienie ksiązeczką nie jest az takie jak bywa. Ona az sie trzesie i piszczy na widok ksiazeczki!
Musialam tez wybrac taki moment gdy nie jest za bardzo uwazna, bo gdyby zobaczyla mnie z aparatem, to ksiazeczka zeszłaby na plan dalszy i nic bym nie nakreciała :)

Nie jestem nieskromna, po prostu jestem w niezłym szoku, w końcu ona ma dopiero 4 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry