U 

usunięty
Gość
Witam. Czy znajdą się na forum mamusie 4 latków?

Córcia Zuzia - 28 lipca równe 4 latka
Łobuz jakich mało, potrafi bardzo szybko zmanipulować daną osobę, wulkan energii, wszędzie jej pełno. Od nie dawna przechodzimy bunt

A Wasze maluchy? Jakie są? Jak przechodzicie przez bunty?

Córcia Zuzia - 28 lipca równe 4 latka
Łobuz jakich mało, potrafi bardzo szybko zmanipulować daną osobę, wulkan energii, wszędzie jej pełno. Od nie dawna przechodzimy bunt

A Wasze maluchy? Jakie są? Jak przechodzicie przez bunty?

ja mam synka, w maju skończy 4 lata. Jest złotym dzieckiem
 ja mam synka, w maju skończy 4 lata. Jest złotym dzieckiem  kochany, troskliwy, grzeczny, nie przechodzi żadnych buntów. Ładnie się bawi, koloruje, układa klocki. Najciekawsze jest to że kiedy się urodził, non stop płakał choć nie miał kolek. Był niespokojny, nienawidził wózka, fotelika, bujaków, tylko na rączkach.. Budził sie w nocy co 2 godziny przez pierwsze dwa lata.. A teraz.. anioł. Wynagradza mi te pierwsze trudne lata
 kochany, troskliwy, grzeczny, nie przechodzi żadnych buntów. Ładnie się bawi, koloruje, układa klocki. Najciekawsze jest to że kiedy się urodził, non stop płakał choć nie miał kolek. Był niespokojny, nienawidził wózka, fotelika, bujaków, tylko na rączkach.. Budził sie w nocy co 2 godziny przez pierwsze dwa lata.. A teraz.. anioł. Wynagradza mi te pierwsze trudne lata 
 dzieci mają po prostu temperament po nim i tyle.
 dzieci mają po prostu temperament po nim i tyle.  taka bardziej mieszanka dwóch ognistych charakterów i wyszedł jeszcze gorszy diabeł niż rodzice razem wzięci
 taka bardziej mieszanka dwóch ognistych charakterów i wyszedł jeszcze gorszy diabeł niż rodzice razem wzięci staram się jakoś organizować czas żeby nie było nudy nie było ale nie da się x czasu kombinować. Jest jeszcze wyobraźnia dzieci więc jakoś leci
 staram się jakoś organizować czas żeby nie było nudy nie było ale nie da się x czasu kombinować. Jest jeszcze wyobraźnia dzieci więc jakoś leci 
 starszy do 2 rż. był aniołem
 starszy do 2 rż. był aniołem  a potem już tylko pod górę
 a potem już tylko pod górę   Młodszy niespełna 2 lata, a diabeł jakich mało
 Młodszy niespełna 2 lata, a diabeł jakich mało bierze przykład ze starszego i tak dwoje razem broją
 bierze przykład ze starszego i tak dwoje razem broją tłumaczę sobie, że to dzieci
 tłumaczę sobie, że to dzieci  Jest ciężko... ale i tak ich kocham
 Jest ciężko... ale i tak ich kocham