Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gratuluje udanych wizyt Dziewczyny i trzymam kciuki za kolejne, na pewno beda dobre wieści;-) ja dopiero za 13 dni ide na wizyte do poloznej ale 3 maja jade do szpitala w sprawie porodu i sie w koncu wyjasni czy bedzie cc
Ja już też po wizycie. Wszystko pozamykane, szyjka długa.
Maluszek waży 2830!!
Lekarz mi powiedział, że mam małe szanse wytrwać do końca ale póki co nic się nie dzieje.
Zwolnienie dostałam do 24 maja i wtedy też kolejna wizyta ale powiedział mi, że jak coś się to mam jechać do szpitala i rodzić .
Usłyszałam również że on moje maleństwo będzie ważyć 4kg+....
Pamka super że wsio oki Może mu się coś pomyliło? albo będzie mały dorobny chłopczyk, sama jestem ciekawa ile mój bedzie ważył ale gin nie wazy ani nie mierzy wiec dopiero w szpitalu sie dowiem
Mlodak no to gratki udanej wizyty, oby tak do konca :*
Ja dzisiaj byłam na usg. Mała miewa się dobrze - rozwija się prawidłowo :-) Wg wszystkich parametrów wychodzi 33 tydzień a więc jest większa o ponad 2 tygodnie. Lekarka kazała nastawić mi się na większe dziecko
Waży ok 1.900, łożysko wysoko a szyjka zamknięta
Cieszę się, że wszystko jest ok a pessar spełnia swoje zadanie.