Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie się wydaje, że tak jest wszędzie - z czasem wchodzi rutyna i im wiecej literek przed nazwiskiem ma lekarz, tym bardziej jest przekonany o swej nieomylności...te usg piersi to w ciąży sie robi??? czy ogólnie mowicie o badaniu sie co jakis czas?
Moj P od razu namawiał mnie na prowadzenie ciąży w warszawie, ale wolałam tu na miejscu i nie wiem czy to dobrze, tu lekarze wszystko olewaja i powiem ze tu mamy 2 o dobrej opinii i oni chyba tez juz troche ida na masówke... chyba ze to tak jest wszedzie...
i wiem, ze on w szpit robi usg sutków itp...
To zalezy od placówki.. jak urodziłam chłopców to nie chciało mi sie wierzyc ze tak młodzi ludzie mogą juz byc tak tytuowani i z takim sercem leczyc ludzi.. powołanie? przyzwolenie? - mysle ze wszystko po trochu;-)Jasne, że trafia się też utytułowani lekarze z powołaniem.Macku - to nie tylko te habilitowane, to nie literki. Czasem mam wrazenie ze im słabsze tytuły tym większe mniemanieTo zalezy od placówki.. jak urodziłam chłopców to nie chciało mi sie wierzyc ze tak młodzi ludzie mogą juz byc tak tytuowani i z takim sercem leczyc ludzi.. powołanie? przyzwolenie? - mysle ze wszystko po trochu;-)
Tylko czasami trzeba mieć szczęście, żeby na takich trafić;-)Jasne, że trafia się też utytułowani lekarze z powołaniem.Tylko czasami trzeba mieć szczęście, żeby na takich trafić;-)

Jak sobie przypomnę "grzebanie" lekarza z szpitala to mnie ciarki przechodzą - miałam wrażenie, że do gardła chce się dokopać.