reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Ja po wizycie ... z dzidzią wszystko ok, leży nadal głową w dół. Za 2 tygodnie ostatnie usg, no i najważniejsze - od jutra jestem już na L4 :tak:

Na spuchnięte nogi zalecenie diety bezsolnej, ćwiczeń i odpoczywania z nogami w górze (mam unikać długiego siedzenia i stania).
No i niestety ostatnia niechlubna wiadomość - od ostatniej wizyty przytyłam 4,5 kilo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam już 14 in plus :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no:

Ja też już po wizycie.
Gracjanek waży 3 kg. Wszystko zamknięte. Pobrał mi wymazy na paciorkowce. Następną wizytę mam za 2 tygodnie.

Dziewczyny chodzicie już na KTG? Bo ja w poprzdniej ciązy chodziłam już od 35 tygodnia. Ale wtedy miałam zagrożoną od początku. A teraz nic mi nie powiedział o KTG.
u mnie gin powiedział że jak bym małej dłużej niż 12h ruchów nie czuła to gonić na ktg a tak to niepotrzebne i nie mam się czym przejmować;-)

Gratuluję udanych wizyt kochane;-)

katrina trzeba by ć dobrej myśli i istanieje przecież duża szansa że to będzie Twoje ostatnie usg więc główka do góry :tak:
Iwon gratuluję udanej wizyty teraz dużo wypoczywaj i leż do góry brzuszkiem i pachnij :tak: a kg będziemy się martwić po porodzie (ehh na mądrości mi się wzieło :-D sama niedługo się dowiem ile mam na + ostatanio było +12 więc zobaczymy jak wróce czy będę tak mówic :-D (pisać))

u mnie gin powiedział że jak bym małej dłużej niż 12h ruchów nie czuła to gonić na ktg a tak to niepotrzebne i nie mam się czym przejmować;-)

Gratuluję udanych wizyt kochane;-)

dłużej niż 12 godzin jakbyś nie czuła?? O kurna to ja mam zalecenie, że gdybym przez godzinę nie czuła to mam już do szpitala lecieć;-)

Iwon gratuluję udanej wizyty!!! a bez soli można się obyć, warzywa np gotowane na parze bez soli smakują jak te gotowane w osolonej wodzie

reklama
Iwon zamiast soli do pomidorów ,ogórków i sałatek możesz używać mieszanki ziół też pyszne.

No i gratuluję udanych wizyt:)

Do góry