Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Słyszałam że dobra jest diosmina na wszystkie żylaki , odbytu też , ale w ciąży chyba nie wolno jej brać. Jest jakaś maść którą wolno w ciąży ale nie pamiętam nazwy , pewnie babeczka w aptece będzie wiedzieć.
Po porodzie mi się zrobiły, tzn przypuszczam że to to ale nie stosowałam nic na to jeszcze. Ostatnio spytałam nawet gina. Powiedział że teraz w ciąży może się nasilać, można stosować Posterisan. Jeszcze nie próbowałam. Zmieniłam witaminy na takie z lepiej przyswajalnym żelazem i mam mniejsze problemy z zaparciami i tym samym mniej mnie tam boli.

Dolacze do klubu z fajnymi tesciami, tez nie sa Polakami wiec moze to w tym tkwi sek? :-) A jak braciszek, przezywa szok kulturowy czy jest w miare ok?
A dbasz o diete, duzo blonnika, zeby uniknac zatwardzen? Ja na poczatku ciazy mialam straszne zatwardzenia, teraz codziennie jem kilka suszonych sliwek i moreli, jogurt z otrebami i odpukac jest ok..