• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ja tak na szybciutko, zajrzyjcie kochane na grupe :tak:

Piekna no szok, ale dobrze ze juz do przodu!
polcia witaj, zawsze o tobie pamietamy
mamaktosia czytalam na watku o lozysku, nie martw sie na zapas, mi sie w poprzedniej ciazy podnioslo :tak:
lavazza witaj, pyszna kawka :-D

reklama
Staram się nie denerwować, ale czasem się nie da.
Gdzie mogę, idę z eMem żeby trochę emocji przejął, ew. zadziałał:tak:
Wczoraj do tej niekompetentnej pani, co mi powiedziała ze z jej strony to wszystko mówi "jak się pani nazywa"?:-D:-D:-Dchciał ja z równowagi wyprowadzić i chyba jemu się to udało bo chodziła taka śnięta i musiało być jej głupio ze koleżanka mi pomogła a ona nie;-)

polcia pamiętamy o Tobie!

Witajcie w ten upalny dzień :)
Poczytałam co u Was,ale już nie wiem co miałam Wam napisać :-D
Pieknaszyszunia no tak to już jest z naszą służbą zdrowia, trzeba być zdrowym żeby móc chorować bo inaczej człowiek się wykończy. Ja byłam wczoraj u swojej gin w przychodni, wizyta wizytą, ale po wyjściu z gabinetu podchodzę do pielęgniarki żeby mi wypisała l4 to kazała zaczekać bo lekarka musi podbić. Czekam i czekam, lekarka wyszła z gabinetu i zniknęła na 40 minut. W końcu wróciła, siedzę dalej 20 minut i dalej nic. No to pukam do łaskawej Pani Pielęgniarki co z moim l4, a ta oczy robi takie "ooo, a ja zapomniałam o pani". :szok:
Lavazza witaj, fajnie że jest nas coraz więcej
Ja dziś na pełnych obrotach. Jutro pół rodziny się zapowiedziało z wizytą do naszego małego, który kończy dziś 2 lata :tak: Tak sobie wspominam ten dzień porodu i łezka mi się w oku kręci. Co dziwne nie pamiętam tego bólu a przysięgałam wtedy że nigdy więcej nie będę rodzić:-D
Sprzątam jak szalona, co najmniej jakby perfekcyjna pani domu miała przyjść z inspekcją. W końcu decyzja została podjęta i sprzedajemy mieszkanie, dziś przyjdą pierwsi chętni oglądać i jeszcze 2 panie z biur nieruchomości. Raczej nie nastawiam się na szybką sprzedaż, ale mamy już inne mieszkanie na oku i boję się że ktoś nam je sprzątnie zanim sprzedamy swoje.
To tyle na razie, uciekam dalej sprzątać. Miłego dzionka!

Witam Was w gorące południe :)
Ja dziś od rana na nogach, nie mam na nic czasu ;-) Upał mnie wykańcza, ale dam radę bo porządki się zbliżają;-)

Pieknaszyszunia czasem mam wrażenie, że niektórzy nie powinni pracować z pacjentami, bo tylko stresować ludzi potrafią :no: Ważne, że lekarz okazał się być miłym człowiekiem i się Tobą zajął jak trzeba, teraz juz będzie dobrze i mam nadzieję, że te niemiłe dolegliwości Ci miną :-)

Koralikowa ja coli nie piję, bo w ciąży mi nie podchodzi, ale przyznaję, że czasem chipsy wcinam ;-) Wiadomo, że nie codziennie, ale zdarza się :-)

mamaktosia zazdroszczę urlopu! :-) Jej, ja też chcę gdzieś pojechać, ale nie wiem, czy nam się uda, bo mąż z urlopem ma krucho :no: I cieszę się, że w końcu znalazłaś odpowiedni stanik, u nas mega ciężko z tym i drożyzna straszna :(

Anneeczka no dokładnie mam tak samo, a smaczki się u mnie ciągle zmieniają i ciężko mi określić, co mi najbardziej podchodzi :) Raz bym jadła na okrągło truskawki, pomidorówkę i schabowe, innym razem tylko fasolkę szparagową, barszczyk czy lody hurtowo ;-)

Mąż niedługo wraca z pracy i jak się uda, to zabiorę go na rajd po sklepach :-)
A Wam życzę miłego dnia :-)

Witam Kochane!Dawno tutaj mnie nie było tylko ostatnio zahaczyłam na wizyty .... no i jak pewnie przeczytałyście bedzie synuś:-)
Ja mam laptopa zepsutego ale pożyczyłam na razie od szwagra jednak nie zawsze mam czas na czytanie bo Kamil daje popalić ostatnio ciągle marudzi ciągle coś chce muszę z nim siedzieć cały czas.

reklama
aaa, rozumiem, że jest jeszcze jakieś podforum dla wybranych. i chyba domyślam się, w jakim temacie jest niułs. to ja raczej nie jestem zainteresowana. pozdr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry