MamUśKaaa88
Fanka BB :)
same pyszności
u mnie dziś zupka kalafiorowa i bitki wieprzowe z ziemniaczkami i jakąs surówką (jeszcze nie wiem jaką
)
mb a dużo kompletów pakujesz? Myśliscie, że 4 starczą?
Mnie niebawem pewnie czeka wymiana paneli po tym naszym zalaniu nieszczęsnym. Póki co czekamy na odp. z ubezpieczalni. Szczerze to nie chce mi się tego robić, bo mieszkamy tu 1,5 roku i niedawno były wymieniane, no ale mus to mus ;/
mb jak będziesz miała kiedyś chwilkę to powrzucaj zdjęcia
( ten biały i bordowy brzmi pięknie
)
mamaktosia w takim razie trzymamy kciuki za koleżankę
mb a dużo kompletów pakujesz? Myśliscie, że 4 starczą?
Mnie niebawem pewnie czeka wymiana paneli po tym naszym zalaniu nieszczęsnym. Póki co czekamy na odp. z ubezpieczalni. Szczerze to nie chce mi się tego robić, bo mieszkamy tu 1,5 roku i niedawno były wymieniane, no ale mus to mus ;/
mb jak będziesz miała kiedyś chwilkę to powrzucaj zdjęcia
mamaktosia w takim razie trzymamy kciuki za koleżankę
Czasem mój wujek z tatą pomagali , ale teraz mój tata na L4 , a wujek dostał pracę , więc poczekamy do wiosny , a może w tedy małża na coś jeszcze naciągnę ;-) zależy wszystko ile kaski będzie. Będę czekała , może pochwalisz się efektem końcowym i coś zgapię od ciebie ;-)
szkoda że nie dzidziusiowe ...
. Naładowałam się na cały tydzień. Będzie fatalny, bo małż na popołudnio-noce pracuje. Nie znoszę tego szczerze
Całe dnie siedzę sama z Bąblem...Jestem zwierzęciem rodzinno-stadnym bez dwóch zdań.
Jest kilka ładnych ubranek i je sobie zostawię, a po resztę pójdę do sklepu. 
ale bez przesady.. ja tez kupuje, rzeczy 'po kims' ale w doskonalym stanie.. nie oddalabym rzeczy po dzieciach z plamami, wyciagnietych itd - takie znoszone ale dalej sie nadajace - ida do charity box - wysylane do Afryki np. a te poplamone, powyciagane i nie nadajace sie - proste - do smieci :/