• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Baśka super, że na wizycie wszystko okej!;-)
witam się z samego rana w sobotę;-) dziś cały dzień poza domem. Niby fajnie, ale za sprawą dzisiejszego pogrzebu mam beznadziejny humor.. Życzę Wam spokojniej soboty, odpoczywajcie duużo:-)

reklama
Basiu - bardzo się cieszę z twojej wizyty :-) a powiedz mi długą masz szyjkę ? bo moja dużo się skróciła a gin na to że zmniejszyć leki , albo odstawić i że nic się nie dzieje , jedyne zalecenie to poleżeć po posiłkach i ciut mnie to dziwi :confused:

Aniu - co do mojej rogówki , to też muszę wymienić też zleżana a do tego nie wygodnie będzie na balkon wychodzić .Miłych zajęć , podziel się jak się dowiesz coś nowego :tak:

mb - ja do szpitala zabrałam 62 , i całe szczęście bo młody miał 60 cm ...
Paulettta - a gin na co ci przepisał ten cyclo ? bo on to na żylaki i naczynia i krwawienia z .... odwadnia też ? To nawet nie wiedziałam , stosowałam go przed ciążą " na zapas " z powodu mojej pracy ale w ciąży gin mi go nie pozwolił ? Jak się zdecydujesz i będzie fajnie działał to daj znać :tak:

My idziemy dziś na urodziny chrześnicy . Nie wiem czy wam pisałam ale moja K była we wtorek na usg :no: macica się sama oczyściła ... w czwartek była u swojego gina też na usg i dostała na 2 mc tablety na stymulację i ma odrazu działać, a jak się nie udda to znów laparo i przepychanie jajowodów :no: biedna ...

mb no mi się właśnie wydaje, że biszkopty się ciężko piecze, choć moja mama twierdzi, że Jej się najlepiej właśnie biszkopty pieką:) Brak Ci smakoszy???!!! Och nie wiedzą, co tracą :D Moja koleżanka robiła ost z mascarpone i nutellą (podobno bardzo dobre :) )
Ania no ja czekam jeszcze chwilę z praniem aż zaczną grzać w bloku, bo teraz beznadziejnie mi pranie schnie. Widzę, że Ty już zwarta i gotowa do szpitala :szok: Myślałam, że ja mam sporo rzeczy, ale po Twoim wpisie uświadomiłam sobie jak wiele mi jeszcze brakuje :):):) Ja do szpitala pewnie wezmę 56, moze jeden komplet 62, ale ja na 56 to mam dosłownie ze 3 pajaca i 3 bodziaki, a resztę na 62. Jak będziemalutki to się będzie topić ;)
tiluchna widzę, że się wspólnie nakręcamY na słodkości ;D
Mamaktosia a to tak dobrze słychać przez ten sprzęt???? Wow,c zego to nie wymyślą;) Jej, współczuję Twojej koleżance...to na pewno niewyobrażalna strata...a długo się już starają?
Baśka to miłą niespodziankę zrobil Ci Mężulek:)
Magda to Ty pewnie też teściów masz na miejscu ? :)
My z M po śniadanku, ruszamy na week w rodzinne str, a ja jeszcze do przyjacióły na ploteczki :)
Miłej soboty Dziewczyny!

Ja mam detektor płodu od 12tc i dla mnie to wspaniałe urządzenie :) Jak jeszcze nie czułam ruchów, a miałam złe przeczucia, to po prostu słuchałam serducha. Teraz też tak mam - jak się nie rusza, to słucham. Mój mąż jest już ekspertem od łączności z naszą Zosią :)

Dziewczyny ale naprodukowałyście postów. Nie zdążyłam jeszcze wszystkich przeczytać. Zazdroszczę wam tych detektorów tętna- to musi być wspaniałe móc posłuchać o każdej porze serduszka maleństwa. Jak moja mała się nie rusza przez dłuższy czas to zaczynam się zastanawiać czy u niej wszystko ok.

U mnie dziś świeci piękne słońce, bardzo ładna pogoda a ja nadal leżę w wyrku :-( Cały czas utrzymuje mi się stan podgorączkowy. We wtorek mam wizytę u ginka więc chyba już odpuszczę sobie internistę. Może będzie jakaś poprawa w końcu. Dzidzia też jest jakaś spokojniejsza ostatnimi dniami- może przez to przeziębienie.

Życzę wszystkim udanej, miłej soboty !!

U mnie też dzisiaj pogoda słoneczna, cieplutko aż miło :) Dzisiaj kupiłam wózeczek i dokupiłam kilka ciuszków. Wczoraj byłam na ploteczkach u kumpeli i dostałam całą reklamówe ciuchów :)) Teraz moim priorytetem jest przewijak i łożeczko :D
W poniedziałek wizyta u ginka już nie moge sie doczekac ;-)

1majka1 u mnie mój maly ostatnio tez byl jakos taki spokojny oczywiscie sie martwilam ale dzisiaj juz od rana dawal mi popalić :D

reklama
Cześć wszystkim :tak:

Ja dziś zalatana cały dzień:-) Najpierw śniadanko, 4-godzinne zakupki (kupiliśmy ławę do pokoju, farby itp. i spożywcze artykuły), a teraz zrobiłam ciasto (właśnie się piecze), pranie i padam jak mucha;-) Chłodno dziś, ale ładnie, to przynajmniej nie cierpię z powodu pogody i ciśnienia:tak:

koriander dobrze, że się nie nacierpiałaś z powodu zastrzyku:tak:

mb89 ja już doszłam do wprawy jeśli chodzi o biszkopt, ale ile zakalców zrobiłam, to tylko mój M wie, bo mimo to podjadał:-D i pozazdrościć tylu pomysłów, ja do tortów nie mam cierpliwości, raczej innego typu ciacha wyrabiam;-) Ale ja bym pomogła konsumować Twoje dzieła;-)

mamaktosia super urządzenie, sama bym takie chciała, ale teraz już chyba nie będę kupować, może następnym razem:tak:
Strasznie szkoda mi Twojej koleżanki:no: Trzymam kciuki, żeby się doczekała maluszka jak najszybciej...

Dobrze, ze ja torbę mam gotową, tylko ubranko na wyjście dla małego przyszykować i dla mnie ciuchy:tak:

Strasznie dużo piszecie dziewczyny, aż ciężko ogarnąć, ale dobrze, że nic strasznego się nie dzieje i można tyle pisać:tak:
Uciekam trochę poleniuchować;-)
Miłego weekendu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry