mamaktosia
Fanka BB :)
Baśka - biedaczko :-( to już 32 tc u ciebie jeszcze z mc żeby się udało , cholerne te skurcze , a na ten brzuch co mówią ? znając lekarzy pewnie nic ...trzymamy wszystkie kciuki za ciebie !
Angelika - ja też mam poprasowane i tylko ...za małą komodę kupiłam , brakło miejsca na śliniaczki , ręczniczki itp ...
tiluchna- jak ja lubię czytać twoje posty
szkoda że tak daleko mieszkasz , bardzo szkoda
mi się marzy kąpiel w wannie i pierogi ruskie
kąpiel odpada bo wanny nie mam a pierogi zrobię jutro na obiad ...
Polcia - no właśnie takiej sytuacji bym nie chciała , tzn prasowanie i szykowanie rzeczy dla dzidzi ... przy dzidzi ...mnie straszyli przedwczesnym porodem i prawie 3 mc wcześniej wszystko miałam gotowe poza łóżeczkiem , żeby nie stało i nie zbierało kurzu , kilka dni przed terminem m skręcił , a pościel i baldachim czekały zapakowane w szafie , w razie draki sam by powyciągał. Dlatego teraz brakuje mi dosłownie kilku rzeczy takich bez których świat by się nie zawalił np waciki do pępuszka, do kupienia od ręki w aptece , kilka pieluch nowych tetrowych , bo mam po synusiu kilka i kilka flanelowych , ale te z tetry są fajne bo szybko schną . Nawet walizkę mam spakowaną
Mamuśka -pochwal się co wypożyczyłaś
ja ostatnio jakoś nie mam weny na czytanie ..
Angelika - ja też mam poprasowane i tylko ...za małą komodę kupiłam , brakło miejsca na śliniaczki , ręczniczki itp ...
tiluchna- jak ja lubię czytać twoje posty
szkoda że tak daleko mieszkasz , bardzo szkoda
mi się marzy kąpiel w wannie i pierogi ruskie
kąpiel odpada bo wanny nie mam a pierogi zrobię jutro na obiad ...Polcia - no właśnie takiej sytuacji bym nie chciała , tzn prasowanie i szykowanie rzeczy dla dzidzi ... przy dzidzi ...mnie straszyli przedwczesnym porodem i prawie 3 mc wcześniej wszystko miałam gotowe poza łóżeczkiem , żeby nie stało i nie zbierało kurzu , kilka dni przed terminem m skręcił , a pościel i baldachim czekały zapakowane w szafie , w razie draki sam by powyciągał. Dlatego teraz brakuje mi dosłownie kilku rzeczy takich bez których świat by się nie zawalił np waciki do pępuszka, do kupienia od ręki w aptece , kilka pieluch nowych tetrowych , bo mam po synusiu kilka i kilka flanelowych , ale te z tetry są fajne bo szybko schną . Nawet walizkę mam spakowaną
Mamuśka -pochwal się co wypożyczyłaś
ja ostatnio jakoś nie mam weny na czytanie ..

a oni jej tabletki na wywolanie dawali... a wielgachna bylze ze szok
bedzie na czas macierzynskim jupii

suma sumarum zawsze budzę się na prawym boku