reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mamuśka a nie można??:-p bo ja nie wiem nawet raz na jakiś czas mnie tak na nie najdzie:-D współczuję starej, śmierdzącej wykładziny.. ja tam się cieszę, że jakiś gruntownych remontów robić nie muszę, bo 1,5 roku temu remontowaliśmy całe nasze piętro:-)

reklama
u mnie tez cały czas remontowo, jutro przywożą nam w końcu mebelki do domku, uwielbiam takie nowości, hihi :-)
co do paneli też to niedawno przechodziłam mój M z kolega się z nimi męczyl, ale już z głowy :)

Ag KrK nie mam pojęcia, czy można :-)
nooo my się 1,5 roku temu wprowadziliśmy i właściciel pod sprzedaż położył panele i gdyby nie to, że nas zalało to wcale byśmy się teraz w to nie bawili... a jednak te zalanie, to po pierwsze z kibla ;/;/;/ a poza tym popuchły panele ;/
angelika to zazdroszczę, że już z głowy panele. U nas dopiero początek ;/ no mebelki i urządzanie to już same przyjemności ;)

MamUśKaaa88 o fujj, współczuję:-( nie ma jak takie niespodzianki:no:

Ag Krk o śledzia bym zjadła, ale już nie koniecznie zagryzając wafelkiem:-D

Ja piję kakao, podczytuję forum i lenię się na całego:tak: W sumie to nawet mi się nic nie chce więcej:-) Ale na jutro mam ambitny plan, żeby uporządkować duży pokój, umyć w nim okna itp., ale nie wiem, czy mnie ten leń opuści do jutra;-)

angelika1609 też lubię nowe mebelki, a szczególnie je "zagospodarowywać" ;-) Jest takie słowo?:-D

awunia1234 teraz jak myślę o śledziach i wafelku to tez bym nie zjadła:-D i dołączam do grona leniuszków:happy2:, małż na noc w pracy więc co mam do roboty;-) patrze w internecie za karuzelkami do łóżeczka, matami edukacyjnymi i leżaczkami:tak: wszystko takie ładne jest :-)

Witam się we czwartek?! tak, tak znów nie śpię:angry: już sama nie wiem jak mam sobie z tym poradzić.. szkoda, że tato zrobił obiad na dziś to bym coś ugotowała ;-) już wszystkie strony w internecie przepatrzyłam i spać mi się nie chcę.. a młodzież tak rozpycha się w brzuszku, że po lewej stronie nam wybrzuszenie:happy2: no nic śpijcie sobie smacznie, ja pewnie o 7 rano padnę:baffled:

Ag-KrK - podaje raczke ;-)
mnie obudzil chomik:oo: napierdzielal w tym kolku ze hej :rolleyes2:
i to u cory w pokoju.. weszlam :ninja2: postraszylam :growl: ale bylo ciemno wiec nie wiem czy sie w sumie przestraszyl :sorry2: zaraz ide zrobic kolejne podejscie do zasniecia :tak:

reklama
tiluchna mam nadzieję, że nie będziesz się długo męczyła z zaśnięciem.. ja nadal nie śpię:baffled: dobrze, że do pracy wstawac rano nie muszę :-D też mam chomika, z tym że w innym pokoju i go ni słyszę:-) ale jak ktoś nocuje w "jego" pokoju to wynoszony jest do kuchni bo się spać z nim nie da:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry