reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

tigi :-D ja mam nadzieje, że jak podjadę dziś po te zaświadczenie to nie zapomnę się lekarki zapytać co mogę na gardło brać:-)
aaaaaaaa i znów w nocy spać nie mogłam!! Ta pora dnia staje się dla mnie koszmarem!!!

reklama
Witam sie i ja :happy2:
U nas dzis szaro buro i ponuro nie lubie takiej pogody od rana pada a miałam w planie isc z mała na spacer a tu nici mała spi dalej zaraz musze ja budzić.....No automat sobie dzis odpocznie bo nie mam gdzie suszyc ubran chyba ze przestanie padać....a ja zabiore sie dzis za prasowanie co kocham:baffled:

Basia świetnie ze juz w domku....uwazaj na siebie:happy2:

mamaktosia wspolczuje rwanie...nie lubie dentystów....:baffled:

ehhh ide zrobic kawe i budzic mała mam nadzieje ze bedzie znosna bo dzis sama z nia cały dzien :tak:

Dzięki dziewczyny za zębowe wsparcie ;-) to było dopiero moje 2 rwanie u dentysty ...mleczaki wyrywałam sama :-D rana nie boli , ale kość :szok: cała dolna szczęka mnie boli , jeść tj gryź nie moge , ale może to i lepiej :-D.
Obiad mam ugotowany już dziś pomidorowa z makaronem , i naszykowane na 2 danie łosoś , oskrobane ziemniaki i tzatzyki... a i kompot :)

Polcia - a u nas słoneczko , ale zimno o 8 rano było 0,3 C więc lata już nie będzie ...
Ag-krk - jak boli gardełko a nie masz ropy na migdałach to mi lekarz powiedział że na tym etapie można praktycznie wszystkie tabletki do ssania i spraye na gardło bo one działają miejscowo tj tylko w gardle polecił mi tantum verde i neo angin , ale nie pomogło mi a z racji tego że bolał pęcherz skończyło się antybiotykiem ...

Idę pranie wieszać , a wieczorkiem zakupki , bo dosłownie kilka rzeczy na liście mi zostało i trzeba by listę zamknąć ;-) a i za pranie fotelika i wózka się wezmę ... jak mi m pościąga te materiały ...

Miłego dnia !

Baśka super, że razem z maleństwem wróciliście do domku. Oszczędzaj się teraz jak najwięcej, dużo wypoczywaj a do szpitala to już tylko na poród...

Ag-Krk ja podczas przeziębienie byłam u lekarki i kazała mi płukać gardło szałwią oraz psikać gardło tamtum verde. 3 razy dziennie po 2 wziewy. Może Tobie to jakoś pomoże bo widzę, że Cię trzyma to gardło. Są jeszcze tabletki do ssania dla kobiet w ciąży *spam* gardło- z samych naturalnych składników. Zdrówka dużo życzę!!

Ja jakoś wykurowałam się z tego nieszczęsnego przeziębienia. Chociaż znów pojawia się delikatny katar- jakaś chyba osłabiona jestem i wszystko łapię. Poza tym pogoda nie rozpieszcza- te strasznie zimne wiatry od kilku dni są już nie do zniesienia. Ja zaraz jadę do pracy zostawić L4 a potem do babci- ma dziś urodzinki:biggrin2: Na jakieś pyszne ciacho :biggrin2:

Lucere faktycznie są dzis lepsze, ale zbyt wiele to ich nie zostało, żebymm mogła sprawdzić jak za kilka dni ;D
Magda noo mój też się ze mną wybiera ;) Szkoda mi trochę tego jutrzehszego, no ale trudno ;)
Ag KrK no właśnie zastanawiałam jak Ci się spało po tym spacerze... Nie pomogło jednak... Współczuję. Ja odpukać już drugą noc śpię nieźle... Oby już tak zostało, bo te męczarnie nocne są okropne.
Ja zawsze przed wizytą u ginka zapisuję sobie na kartce, o co chcę go zapytać ;) Jak nie wezmę kartki to zawsze zapominam ;P
mamaktosia u Ciebie jak zwykle pyszny pomysł na obiad ;)
Ja dziś chyba zrobię zupkę ogórkową i makaron z szynką i suszonymi pomidorami ;)

Witam się z Wami Mamusie:-)

Ja po śniadanku bez pomysłu na ten dzień;-) Miałam koszmary w nocy strasznie realistyczne, np. śniło mi się, że krwawiłam i musiałam do szpitala jechać, a strasznie długo mi to zbieranie się szło, do tego jak już byłam gotowa to krwawienie ustało...głupoty straszne, obudziłam się niewyspana i spocona, bo nie miałam takiej sytuacji, na szczęście...
Pogoda u nas świetna, tylko zimno, ale da się przeżyć:tak:

1majka1 teraz niestety taki chorobowy czas, ale nie daj się przeziębieniom!:tak:

mamaktosia pracowity dzień przed Tobą:tak:

polcia88 ja też nienawidzę prasowania:baffled: do tego zawsze zbieram w sobie prąd i taka naelektryzowana nim kopię;-)

Awunia -mi ostatnio śnił się poród , ale to był dziwny i fajny sen ... urodziłam bardzo szybko i bezboleśnie , oby sen przejawił się w jawę ;-)
Współczuję twojego ...

Mamuśka -ja uwielbiam suszone pomidory ! kupuję takie w oliwie i dodaję świerzy rozmaryn , czosnek , oregano i sól, po tygodniu są pychaste ! Ale mi smaka narobiłaś !

majka - sto lat dla babci ! Wczoraj babcia mojej koleżanki miała 100 urodziny ! dała jej zdjęcie na fb ! chciałabym tak wyglądać jak ona mając 100 lat . A i smacznego ciacha !

reklama
Witam.Mój Kamiś ma dziś urodzinki ale imprezkę zrobię dopiero jak mąż wróci czyli za jakieś dwa tygodnie.
Czuję się lepiej ale delikatne skurcze odczuwam czasami jednak to nie to co było przedtem.Ból plecków daję o sobie znać coraz bardziej bo brzucholek urósł potem może dodam fotkę jakąś na odpowiedni wątek.
Mam nadzieję że do szpitala pojadę dopiero na poród gdy mój maluszek podrośnie nieco więcej na razie ma wagę 1825g więc do 3kg trochę mu brakuje ale dr powiedział że ładnie waży jak na ten tydzień co mnie ogromnie cieszy:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry