reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Awunia współczuję tych wizyt u dentysty ;/ wiem, że lepiej leczyć małe, ale tak czy siak ja się zawsze boję ;)
lucere możesz wrzucić przepis na tego indyczka na wątku kulinarnym? bo brzmi pysznie;) a to pierś z indyka, czy jakaś inna częśc?

Tiluchna oj to niedobrze... Mam nadzieję, że nic Cię nie złamie! Wypoczywaj i może jutro przejdzie...
Ja po wizycie, szczegóły w odpowiednim wątku ;)

dzięki dziewczyny za wcześniejszą odpowiedź dotyczącą maści :tak: Ja w czwartek mam wizyte, i mam taki nawał pytań do mojej ginekolog, że nie wiem :-D ale martwię się troszkę, bo mam coraz częściej prawie codziennie takie skurcze jak na miesiączkę po 3-5 razy dziennie.. miałam szyjkę skróconą, brałam nospę i asmag i trochę pomogło, a jak tylko przestałam brać to jest wydaje mi się, że gorzej.. jeszcze ostatnio taka przeziębiona byłam.. a ogólnie to mam taki apetyt :-D

Witam się i ja wieczorem;-):tak: miły wieczór był, pośmialiśmy się tak, że mam brzuch twardy jak skała:szok: na szczęście przyjaciółka (ta co ma zespół policystycznych jajników) już w lepszej formie, chyba sobie wszystko przemyślała, jak wrócą do Polszy ;-)to zaczyną kurację leczniczą;-)
mamaktosia zazdroszczę zakupów:-) chyba odwiedzę Pepco u siebie skoro tak zachwalacie, fakt mają czasem fajne rzeczy:tak:
awunia dasz radę u dentysty;-) na razie nie myśl o przyszłości;-) po co się nakręcać.:-p

ja juz dzisiaj tez po spotkanku - miło było meczyk sobie obejrzałysmy, posmialysmy sie, pogadalismy ale wszystko co dobre wszystko sie konczy :(
Jutro mnie czeka intensywny dzien, troche zalatwiania mam.. a poki co zycze milej nocki ;-)

reklama
mamuśka-ja to straszyć nie chcę , ale raczej nie da się porównać porodu do wizyty u dentysty :-D:sorry: chyba że mówisz o rwaniu całej szczęki na żywca :-D bo borowania to nijak nie przypomina :no: ale za to nagroda warta całej tej imprezy :-D a u dentysty góra naklejkę dostaniesz ....

Ag- krk - są fajne rzeczy ja ostatnio kupiłam sobie taki sportowy , bezszwowy biustonosz za 9,99 do karmienia ( szczególnie pod piżamę bo fajnie wkładki trzyma ) i miękki i wygodny , mam zamiar jeszcze ze 2 dokupić . A pozatym dla maluszka dużo fajnych i tanich rzeczy można kupić ...rajtki dla maluszków mająpo 4 ,99 i kolorowe po 6,99 a z disneya po 9,99.... a wiadomo rodzimy jesienią / zimą więc mogą się przydać ...

Kurcze wracaliśmy wczoraj z M1 (real ) dojeżdżamy do pasów , a z daleka było widać niebieskie światełka , a tam rozwalone auto( nabarierkach ) policja , straż , karetka , a obok auta ...czarny worek .... masakra aż mnieciary przeszły ...dobrze że Oli siedział z tyłu i było ciemno to nie widział ...musieliśmy zawrócićbo było zablokowane skrzyżowanie i przez całą dąbrówkę ciągliśmy się za traktorami z kapustą i marchewką , bo jest remont drogi i tylko 1 pas ....droga powrotna zamiast 15 minut to 40 ... i widoki nie do zapomnienia ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry