reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
witajcie mamuśki
mam dzisiaj strasznego lenia, wstałam (o zgrozo!!!) po 12, nic mi się nie chce, w domu bajzel na całego, pranie za chwilę wyjdzie z łazienki, obiad w lesie... ech...:zawstydzona/y:

Domi 85 - witaj w klubie.. ja też spałam dziś do 11, nic mi sie nie chce, tylko siedze przed kompem.. w domu na szczescie przyzwoicie i obiad z wczoraj gotowy, więc mogę sie lenić..

Aia podoba mi się porównanie borowania zęba z porodem ;););) też tak chcę! :)
Magda też jestem z Ciebie dumna! Ale co się pewnie stracha najadłaś, to Twoje!
LUcere hormony chyba jednak robią swoję + szarówka za oknem = niewyjaśniony smutek gwarantowany ! Ale mam nadzieję, że Mąż wróci i humor Ci się poprawi ;)
mamaktosia hmm... Jak ja lubię naleśniki ;) no ale ost już u mnie były w piątek i poniedziałek, więc nie wiem czy M by to zniósł hehe Oj współczuję prasowania! Jak ja tego nie lubię, ale wiem, ze też niebawem mnie to czeka hehe
Ja skurczy też nie mam takich jak Wy... Czasami macica mi twardnieje i brzuch się napina, ale trwa to chwilę, więc nawet nie zdążę się zmartwić ;) a te Wasze są bolesne ?
lucere, Magda a przy ćw Kegla tylko napinacie i rozluźniacie, czy są jakieś specjalne? Może i ja zacznę, bo przyznaję się bez bicia, że nie ćwiczę...

Ja dziś urzęduję w pokoju Młodego i próbuję go odgruzować ;) Posegregowałam ciuszki, dwa pudła większych ubrań już odstawiłam na później, segreguję mniejsze, wstawiłam dwa pranka, a i tak mam wrażenie, że nie ma się tam jak ruszyć ;)

lucere 1 września przeprowadziliśmy się 2 piętra wyżej z kawalerki (pokój z aneksem kuchennym i mikro łazienką) 30m2 do 2 pokoi, salonu z otwartą kuchnią i łazienką 70m2, no i od września bujamy się z remontem żyjąc na tym placu budowy...

dziewczyny trochę zboczę z tematu...

chcę lodówkę na allegro zamówić ,żeby była wysoka, min 3 komory zamrażarki ale nie wiem jaką...dużo osób poleca Polar że to dobra firma...no i nie znam żadnych sklepów inetrnetowych agd...zawsze jakieś duperele zamawiałam...jakie macie lodówki ???
:-D

Mamuśka - raczej nie bolą , czase brzuch tak jak na @ są nie przyjemne :baffled: ale ostatnio to miałam 2 podobne do porodowych :szok: bolące , aż się źle oddychało ...

Awunia - no to chyba klubik ponuraka założymy ...;-)ja też ostatnio raczej w pogrzebowym nastroju .... humor poprawiają mi zakupy co właśnie czynię na tablicy ... i przytulasy z synusiem co mam zamiar zrobić za chwilę jak skończy budować arcydzieło ;-)

Dziś mojego synusia pochwaliła pani w przedszkolu , co raczej jej się nie zdarza , bo ona raczej z tych które twierdzą że 5 latek powinien czytać , pisać , śpiewać , tańczyć recytować i mieć nienaganne zachowanie :no: a tu pochwała ... no w szoku byłam , ale oczywiście musiała dodać że czasem go musi poganiać przy jedzeniu ( hoć prosiłam żeby tego nie robiła , niech pogania te dzieci których rodzice chcą czegoś takiego , żeby karmić dzieci na siłę , Oli jest Duuuuży i nie ma potrzeby )

reklama
ananaska dopisuję się do Twojego pytania, ja też chcę kupić dobry sprzęt:tak:

mamaktosia ja na zakupki dopiero w piątek albo w sobotę wyruszę, mam na celowniku aptekę i znów pepco i nasz okoliczny sklep, bo idę wybrać łóżeczko i wanienkę:tak: kurcze, na samą myśl mi się humor poprawił:-D jej...a jeszcze powinnam sobie buty kupić jakieś, ale ostatnio o sobie zapominam;-)
Super, że pochwaliła synka, ale po co go pogania?

Do góry