reklama
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Aia podoba mi się porównanie borowania zęba z porodem 

też tak chcę! 
Magda też jestem z Ciebie dumna! Ale co się pewnie stracha najadłaś, to Twoje!
LUcere hormony chyba jednak robią swoję + szarówka za oknem = niewyjaśniony smutek gwarantowany ! Ale mam nadzieję, że Mąż wróci i humor Ci się poprawi
mamaktosia hmm... Jak ja lubię naleśniki
no ale ost już u mnie były w piątek i poniedziałek, więc nie wiem czy M by to zniósł hehe Oj współczuję prasowania! Jak ja tego nie lubię, ale wiem, ze też niebawem mnie to czeka hehe
Ja skurczy też nie mam takich jak Wy... Czasami macica mi twardnieje i brzuch się napina, ale trwa to chwilę, więc nawet nie zdążę się zmartwić
a te Wasze są bolesne ?
lucere, Magda a przy ćw Kegla tylko napinacie i rozluźniacie, czy są jakieś specjalne? Może i ja zacznę, bo przyznaję się bez bicia, że nie ćwiczę...
Ja dziś urzęduję w pokoju Młodego i próbuję go odgruzować
Posegregowałam ciuszki, dwa pudła większych ubrań już odstawiłam na później, segreguję mniejsze, wstawiłam dwa pranka, a i tak mam wrażenie, że nie ma się tam jak ruszyć 
Magda też jestem z Ciebie dumna! Ale co się pewnie stracha najadłaś, to Twoje!
LUcere hormony chyba jednak robią swoję + szarówka za oknem = niewyjaśniony smutek gwarantowany ! Ale mam nadzieję, że Mąż wróci i humor Ci się poprawi
mamaktosia hmm... Jak ja lubię naleśniki
Ja skurczy też nie mam takich jak Wy... Czasami macica mi twardnieje i brzuch się napina, ale trwa to chwilę, więc nawet nie zdążę się zmartwić
lucere, Magda a przy ćw Kegla tylko napinacie i rozluźniacie, czy są jakieś specjalne? Może i ja zacznę, bo przyznaję się bez bicia, że nie ćwiczę...
Ja dziś urzęduję w pokoju Młodego i próbuję go odgruzować
awunia1234
A ja już totalnego lenia złapałam, nie chce mi się nic i mi jakoś smutno:-(
Co do skurczów, to zdarzają mi się pojedyncze, raz bolesne a raz nie, ale są
MamUśKaaa88 czyli masz dużo energii, bo widzę, że robota wre
Domi 85, lucere śpijcie ile się da, grunt, że możecie
Co do skurczów, to zdarzają mi się pojedyncze, raz bolesne a raz nie, ale są

MamUśKaaa88 czyli masz dużo energii, bo widzę, że robota wre

Domi 85, lucere śpijcie ile się da, grunt, że możecie

dziewczyny trochę zboczę z tematu...
chcę lodówkę na allegro zamówić ,żeby była wysoka, min 3 komory zamrażarki ale nie wiem jaką...dużo osób poleca Polar że to dobra firma...no i nie znam żadnych sklepów inetrnetowych agd...zawsze jakieś duperele zamawiałam...jakie macie lodówki ???
chcę lodówkę na allegro zamówić ,żeby była wysoka, min 3 komory zamrażarki ale nie wiem jaką...dużo osób poleca Polar że to dobra firma...no i nie znam żadnych sklepów inetrnetowych agd...zawsze jakieś duperele zamawiałam...jakie macie lodówki ???

mamaktosia
Mamuśka - raczej nie bolą , czase brzuch tak jak na @ są nie przyjemne
ale ostatnio to miałam 2 podobne do porodowych
bolące , aż się źle oddychało ...
Awunia - no to chyba klubik ponuraka założymy ...;-)ja też ostatnio raczej w pogrzebowym nastroju .... humor poprawiają mi zakupy co właśnie czynię na tablicy ... i przytulasy z synusiem co mam zamiar zrobić za chwilę jak skończy budować arcydzieło ;-)
Dziś mojego synusia pochwaliła pani w przedszkolu , co raczej jej się nie zdarza , bo ona raczej z tych które twierdzą że 5 latek powinien czytać , pisać , śpiewać , tańczyć recytować i mieć nienaganne zachowanie
a tu pochwała ... no w szoku byłam , ale oczywiście musiała dodać że czasem go musi poganiać przy jedzeniu ( hoć prosiłam żeby tego nie robiła , niech pogania te dzieci których rodzice chcą czegoś takiego , żeby karmić dzieci na siłę , Oli jest Duuuuży i nie ma potrzeby )
ale ostatnio to miałam 2 podobne do porodowych
bolące , aż się źle oddychało ...Awunia - no to chyba klubik ponuraka założymy ...;-)ja też ostatnio raczej w pogrzebowym nastroju .... humor poprawiają mi zakupy co właśnie czynię na tablicy ... i przytulasy z synusiem co mam zamiar zrobić za chwilę jak skończy budować arcydzieło ;-)
Dziś mojego synusia pochwaliła pani w przedszkolu , co raczej jej się nie zdarza , bo ona raczej z tych które twierdzą że 5 latek powinien czytać , pisać , śpiewać , tańczyć recytować i mieć nienaganne zachowanie
a tu pochwała ... no w szoku byłam , ale oczywiście musiała dodać że czasem go musi poganiać przy jedzeniu ( hoć prosiłam żeby tego nie robiła , niech pogania te dzieci których rodzice chcą czegoś takiego , żeby karmić dzieci na siłę , Oli jest Duuuuży i nie ma potrzeby )reklama
awunia1234
ananaska dopisuję się do Twojego pytania, ja też chcę kupić dobry sprzęt
mamaktosia ja na zakupki dopiero w piątek albo w sobotę wyruszę, mam na celowniku aptekę i znów pepco i nasz okoliczny sklep, bo idę wybrać łóżeczko i wanienkę
kurcze, na samą myśl mi się humor poprawił
jej...a jeszcze powinnam sobie buty kupić jakieś, ale ostatnio o sobie zapominam;-)
Super, że pochwaliła synka, ale po co go pogania?

mamaktosia ja na zakupki dopiero w piątek albo w sobotę wyruszę, mam na celowniku aptekę i znów pepco i nasz okoliczny sklep, bo idę wybrać łóżeczko i wanienkę
kurcze, na samą myśl mi się humor poprawił
jej...a jeszcze powinnam sobie buty kupić jakieś, ale ostatnio o sobie zapominam;-)Super, że pochwaliła synka, ale po co go pogania?