cayoka, jak ja mam oddawać mocz, to wieczór wcześniej piję jak słoń;-) nie ma siły, musi się zachcieć;-) a jak wstaję w nocy, to mam przy łóżku butelkę mineralnej i po każdym siku dopijam ile dam radę:-)
Ag, normalnie słabo się człowiekowi robi, jak czasami się zetknie w szpitalach z takimi ludźmi:/ ech, dużo zdrowia dla dziadka! oby jak najszybciej stamtąd wyszedł!
ja się na dniach chcę wybrać porodówkę w Żeromskim obejrzeć, na razie co dzwoniłam, to była zapchana, ale pani kazała nadal próbować telefonicznie najpierw:-) no i powoli próbujemy kompletować wyprawkę. i torbę szpitalną. praktycznie nic nadal nie mam. normalnie nie umiem się zebrać:/ i jeszcze stanik muszę nowy kupić, bo obecny zaczął mnie obciskać nieprzyjemnie i boleśnie:/
dziewczyny - jakich staników teraz pod koniec używacie? faktycznie miękkich bez fiszbinów? i czy macie już stanik do karmienia? bo mnie straszą, że mi po porodzie biust jeszcze przybędzie i się boję kupować, bo nie wiem czy się zmieszczę (a już mam G lub H...)