awunia1234
Fanka BB :)
tiluchna  	  				Kochana trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego, odpoczywaj!! Odezwij się po wizycie
 Odezwij się po wizycie A kubek cudny, ja zawsze chciałam pić ziołowe herbatki, ale moje upodobania smakowe mi nie pozwalają;-)
 A kubek cudny, ja zawsze chciałam pić ziołowe herbatki, ale moje upodobania smakowe mi nie pozwalają;-)
tigi oj tak, musi coś w brzuszku uciskać, ja w życiu nie miałam takiej sklerozy i nie byłam tak rozkojarzona jak teraz;-)
mamaktosia współczuję tych hałasów, mnie też strasznie denerwują takie sytuacje, tym bardziej, jak w nocy się nie wysypiam i chcę rankiem nadrobić a z usług babci korzystaj, u nas już się rwą do opieki, a młody jeszcze w brzuchu
  a z usług babci korzystaj, u nas już się rwą do opieki, a młody jeszcze w brzuchu
angelika1609 i dobrze, leniu**** jak najwięcej

Odezwij się po wizycie
 Odezwij się po wizycie A kubek cudny, ja zawsze chciałam pić ziołowe herbatki, ale moje upodobania smakowe mi nie pozwalają;-)
 A kubek cudny, ja zawsze chciałam pić ziołowe herbatki, ale moje upodobania smakowe mi nie pozwalają;-)tigi oj tak, musi coś w brzuszku uciskać, ja w życiu nie miałam takiej sklerozy i nie byłam tak rozkojarzona jak teraz;-)
mamaktosia współczuję tych hałasów, mnie też strasznie denerwują takie sytuacje, tym bardziej, jak w nocy się nie wysypiam i chcę rankiem nadrobić
 a z usług babci korzystaj, u nas już się rwą do opieki, a młody jeszcze w brzuchu
angelika1609 i dobrze, leniu**** jak najwięcej

a poprzednie prasowanie nadal czeka chyba na lepszy moment..;-)
 a poprzednie prasowanie nadal czeka chyba na lepszy moment..;-)