reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

tiluchna Kochana trzymam kciuki, żeby to nie było nic złego, odpoczywaj!!:tak: Odezwij się po wizycie:tak: A kubek cudny, ja zawsze chciałam pić ziołowe herbatki, ale moje upodobania smakowe mi nie pozwalają;-)

tigi oj tak, musi coś w brzuszku uciskać, ja w życiu nie miałam takiej sklerozy i nie byłam tak rozkojarzona jak teraz;-)

mamaktosia współczuję tych hałasów, mnie też strasznie denerwują takie sytuacje, tym bardziej, jak w nocy się nie wysypiam i chcę rankiem nadrobić:wściekła/y: a z usług babci korzystaj, u nas już się rwą do opieki, a młody jeszcze w brzuchu:-D

angelika1609 i dobrze, leniu**** jak najwięcej:tak:

reklama
Magda masz wybaczone ;););)
Tilichna trzymamy kciuki!!! Tez jestem fanką dużych kubków, szczególnie zimą pod kocykiem z ciepłą herbatką lub kakao ;D
Domi gratuluję 30stki ;)

Ja skończyłam pierwszą stertę prasowania... Dwa pranka schną, więc jutro podejście nr 2 ;) Ale boli mnie kręgosłup... Chwilę poleżę, zrobię obiadek - dziś gulasz wieprzowy, z kaszą gryczaną plus jakieś warzywko ;) a potem chyba wyjdę na spacer, bo jeszcze się nie wyłoniłam z domu ;)

A ja dziś robiłam pierwsze pranko dla córeczki, cały dzień mi zeszło z tym i z obiadem:) A że była awaria neta i gonie było od wczoraj to miałam dużo czasu:)

Co do staników...to ja widzę, że tu same cycate babeczki::) Ja noszę "B" i nie mam żadnego kompleksu..ale te staniki do karmienia i moje małe cyce:D jakos tego nie widzę. W każdym razie kupiłam 2 szt na allegro i czekam aż przyjdą. Wydają się ładne i praktyczne:-)

Witam Was moje drogie. Jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy;-) niestety nie jest dobrze, potas obniżony jutro planowana operacja na 7 rano ale czy do niej dojdzie?? Nie wiem skąd ale dziadek złapał gorączkę i nie wiem co mu podają w tych kroplówkach bo nie poznaje go:-( Nawet 5 minut u niego nie byłam bo się rozbeczałam.. nie poznaje mnie , gada głupoty itp. Podobno to taki stan po operacji ma być gorzej, ale jeżeli wszystko się uda ma być lepiej.. Ja wiem, że ona ma swoje lata ale jak porównam wczorajszy dzień a dziś to katastrofa jest.. Zawsze pogadany był, w dobrej formie żartobliwy ehh..
Domi 85 też mam jutro wizytę, będzie dobrze, musi;-)
Tiluchna daj znać jak po wizycie położnej ;-)
Mamuśka uraczysz mnie obiadkiem?? Uwielbiam gulasz:-D Kurcze, mi pranie schnie minimum 2 dni nie wiem dlaczego:-p a poprzednie prasowanie nadal czeka chyba na lepszy moment..;-)
Odnośnie biustonoszy to same cycate babeczki :-D ja mam dd te co mam teraz bezszwowe ale troszkę małe są.. więc muszę zakupić nowe:)

mb no mi dzisiaj też się z praniem, prasowaniem i biadem cały dzień zeszło
AgKrK współczuję... Ciężko to sobie wyobrazić jak człowiek nagle z dnia na dzień się zmienia... Trzeba być dobrej myśli, że będzie lepiej... A na obiadek zapraszam, jeszcze zostało ;)
Ja się zrobiłam "bardziej cycata" w ciąży ;) tak zawsze miałąm raczej drobny biust
lucere daj znać jak po warsztatach ;) Zanim mi odp czy mogę iść na ten dla matek z dziećmi to już nie było miejsc ;/

Ostatnia edycja:
MamUśKaaa88 , mb89 pracowite z Was kobitki:tak:

AgKrK biedna, będzie dobrze, trzeba w to wierzyć :tak:

Moje cyce powiększyły się tylko delikatnie, przyznam, że liczyłam na większy buuuum ;-) Ale przynajmniej nie mam problemów ze stanikami i nie jest mi ciężko :tak:

Coś mnie brzuszek pobolewa, mam nadzieje, że przejdzie...

ja tylko na chwilkę, bo padnięta jestem masakrycznie, ale pochwalę się - kupiłam dziś śliczny stanik:-) co prawda wybuliłam 170zł, ale za to jest a) śliczny, b) pomimo fiszbinów mięciutki i wygodniutki, c) ma powyższe dwie cechy przy rozmiarze 85I :-) to już nie pierwszy mój zakup w tym samym miejscu, więc mogę polecić ze spokojem - Brafitteria na ul. Krakowskiej w Krakowie:-) bardzo miłe, sensowne babki, które naprawdę fajnie doradzają i fajny wybór ładnych <choć drogich> staników:-) teraz będę chciała dokupić sobie jeszcze jakieś takie "zwyklejsze", ale z tego jestem naprawdę baaaaardzo zadowolona:-) <mężowi też się podoba;-)> potrzebowałam czegoś takiego superwygodnego:-)

mamuśka - warsztaty ciekawe, troche sie rzeczy powtarzało bo to były kolejne moje, wiec enfamil czy omegamed to już była totalna nuda.. ale ciekawe było o kąpieli niemowląt, o fotelikach - choc to juz tez znałam, o kom macierzystych... Jesli chodzi o te warsztaty dla matek z dziecmi to ja bede czatowała pewnie na ta opcje jak już sie malutka nasza urodzi. No i sporo gadżetów oczywiscie.

reklama
Do góry