mb89
Fanka BB :)
Cosiek podbijam, dziewczyny mają rację. Ja w na początku 5 tyg miałam widoczny tylko pęcherzyk. Było za wcześnie. A potem wyobraźnia działa, płata figle i nie potrzebny stres.
Ja miałam w nocy potworny ból brzucha jak się obudziłam, strasznie mnie kuło, chyba już nie mogę spać na brzuchu. Robię to nieświadomie
Było mi do tego niedobrze z głodu bo przecież dzidzia miała prawo być głodna bo ostatni posiłek jadłam AŻ O 21,30
zjadłam i poszłam do kibelka, położyłam się na plecach i jak ręką odjął:-)
Ja miałam w nocy potworny ból brzucha jak się obudziłam, strasznie mnie kuło, chyba już nie mogę spać na brzuchu. Robię to nieświadomie
Ale pocieszam się, że niedługo to minie. Mdłości też zaczynają się powolutku pojawiać, bo wcześniej nie miałam tego objawu (wszyscy byli zdziwieni), ale rozdrażnienie już nie jest takie mocne jak wcześniej, a i ból podbrzusza też się zmniejszył
Dziś wzięłam sobie wolne w pracy, bo mam umówioną wizytę u endokrynologa (od roku mam stwierdzoną subkliniczną niedoczynność tarczycy). Dobrze się składa, bo odebrałam przed chwilą wyniki badań i nie są one najlepsze :-( Pewnie lekarka przepisze mi większą dawkę leku..
W jakim wieku masz dzieciaki?
totalnie nie mam energii, śpię na stojąco. Od rana w pracy, potem od ortopedy - niecały miesiąc temu skręciłam nogę
a pracuję od 7, także cały dzień na wysokich obrotach, długo tak nie pociągnę. Brzuch mnie jakoś dziwnie dziś bolał, wzięłam no-spę. Oby do weekendu;-)
. To co skoro nie mam mdłości to mam się martwić. Aj za wiele to dla mnie...