Basia28 tak mamy trojeczke

. Dzieciaczki sa male, przed najmlodszym jeszcze dluuuuga droga, aby chodzic zaczal. Wiesz jak na swiecie pojawil sie pierwszy synus to nie wiedzialam w co rece wlozyc i podziwialam kobiety, ktore maja wiecej jak jedno dziecko. Ale teraz kiedy mamy trojke to wiem, ze im wiecej obowiazkow tym latwiej sie mozna zorganizowac. I wyznaje zasade, ze najwazniejsze to poswiecac czas dzieciom, a obowiazki domowe- doszlam do wniosku, ze we wszystkim perfekcyjna nie musze byc i nie zawsze wszystko dam rade ogarnac. Fakt latwo nie jest zapanowac nad wszystkim przy trojce dzieci i z kolejnym w ciazy, zwlaszcza jak mdlosci i inne objawy daja o sobie znac, brzuch pobolewa i daje znac, zeby zwolnic, ale wtedy to jedynym wyjsciem jest powtarzanie sobie "dam rade, usmiech na twarzy i dam rade"

. Jak bylam w ciazy z pierworodnym to moglam sobie pozwolic na lezenie i spanie i walczenie z mdlosciami, a teraz nie ma takiej opcji, bo dzieci skupiaja na sobie cala moja uwage . Jest tesciowa i bardzo pomaga i maz jak jest w domu to pomaga, wyrecza. Przyznam, ze najlatwiej jest kiedy on jest w domu i w weekendy. A pod koniec dnia jak juz dzieci spia to oboje padamy na cycki

. Ja juz nie pamietam kiedy nam sie udalo film jakis obejrzec, bo tylko zaczynamy i po 20 min spimy

.
Lucy82 witaj :-)
Glowa mnie dzisiaj boli, ze szkoda gadac

.