reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
witam porannie i sobotnio;-)

dzisiaj moj maz mnie podszedl:-p
rano sie pyta - gdzie sie dzisiaj wybieram i jakie mam plany
ja sie na niego patrze z oczami jak 5zl i mowie - no co ty! nie moge odjezdzac od domu z dzieciakami zwlaszcza, a co jesli.. i tu mu wymieniam wszystkie mozliwe sytuacje
a on na to - ok, to jade autem do pracy:-p
ale cwaniak:-D dostal takie spojrzenie ze..:angry:;-);-);-)
on jezdzi motorm do pracy ale oczywiscie jak ma mozliwosc zabrania mi auta to skorzysta:sorry:

a ja zawsze mu mowilam ze uparl sie na ukochany motor to ma jezdzic motorem:dry:
no i mu sie udalo ;-) podszedl ciezarna i zaspana:-D

zycze milego dnia!

hej smutnamamo;-)

a u mnie spoko:tak: dzisiaj robimy dzien pizamowy do czasu az tatus nie wroci z pracy:-p

mnie jakies tam skurcze mecza ale dopoki nie gryze sciany z bolu staram sie nie zwracac na nie uwagi:-D
wszystko sie szykuje wiec czy to bedzie za 2 dni czy za tydzien - no najdalej za 2 tyg bede miec Mloda juz przy sobie wiec nie panikuje;-)

wczoraj skonczylam czytac ksiazke o 24 (tak mnie super wciagnela ze nawet nie wiem jak te pare dni minelo) i teraz musze czekac do poniedzialku na kolejna czesc:wściekła/y:;-) chyba ze sie uda i dzisiaj przyjdzie:sorry:

to bede przeszczesliwa bo bede miec czym wieczor zajac:-D

a ty w takim razie lez ile mozesz:-) masz jakies plany na dzisiaj?

oregano, gratulacje!:-)

kochane Grudniówki, ja Was proszę, Wy się tak nie rozpędzajcie;-) przydałoby się, żeby nam maluch jeszcze ze trzy tygodnie w brzuchu posiedział co najmniej;-) a tak to Mała się może czuć zobligowana do wyjścia wcześniej - żeby w tyle nie zostawać;-) no, dziewczyny, oddychamy, relaksujemy się i NIE RODZIMY jeszcze;-)

Witam mamusie grudniowe!;-) chciałam Wam powiedzieć, że już w domu jesteśmy od czwartku popołudnia i jakoś sobie radzimy;-):tak::-D Staś bardzo nas zaskoczył, jak skończyła się zabawa urodzinowa wujka czytaj 18 stka brata to postanowił wyjść na świat;-) postaram się wszystko nadrobić i opisać relację z porodu i docierania się chodź na samo wspomnienie o porodzie ciary mnie przechodzą jednym słowem męczarnia = poród 23,5h:szok::eek:

OREGANO ogromne gratulacje!! :-D

​AAA I OCZYWIŚCIE BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA GRATULACJE! :-): Happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry