reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
myśmy się przeprowadzili do Zyrardowa i szukałam czegokolwiek i PAni w domu kultury poleciła...owszem klubik fajny ale okazało się że on jest jakby otwarty na dzieci z ulicy ...mozna wejsc i zjeść i dziecko może się pobawić...ja dopiero potem zaczaiłam...jest miesiąc wypowiedzenia więc musi grudzień przebimbac jakoś...no w miarę blisko...a potem znowu nabór do 5 latków do pa nstwowego...sfiksuje mi dziecko a ja z nim ...za duzo zmian poprostu :-( oj ciężko jest nieraz

nie ja nie poleżę w domu...czasem mały się pobawi sam albo ogląda bajki to wtedy...ale żeby bykiem to nie ma mowy...zreszta teraz końcowka remontu to jest roboty w cholerę...wykańcza mnie to okropnie...zamiast się lenić na koniec ciąży ja na pełnych obrotach....aż za bardzo....

Ananaska - podzwoń po państwowych przedszkolach czy nie mają miejsca. Czasem możne znaleźć tak miejsce bez naboru. Albo sprawdź w necie może są jakieś info o wolnych miejscach w przedszkolach. Jak szukałam młodemu drugiego przedszkola to natknęła sie na taką stronę ale mieli tylko miejsca dla 4, 5, 6 latków. Znalazłam mojemu miejsce dzwoniąc do przedszkola które słynie z braku wolnych miejsc i miałam szczęście bo się akurat zwolniło. A to było pod koniec września. Właściciel (bo to prywatne) powiedział że mają pierwszy raz wolne miejsce od 7 lat :szok: Jestem zachwycona bo w przedszkolu mają swój basen i mój syn wstaje rano z uśmiechem na ustach i pyta czy mam dziś basen :-D Jak tak to jest na równych nogach a jak nie to mówi to moge jeszcze chwilkę poleżeć :-(Bardzo lubi to przedszkole.

Ja juz w domku herbatke pije z najstarszym lekcje odrobilam , maluchy od mamuski odebralam , zaraz za obiad trzeba sie wziac dzis na szybko spagetii, dolanczam zdiecie moich maluchow z powrotu od babci

Załączniki

• 1385381073179.jpg
    1385381073179.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 100
Hej...
U mnie nocka koszmarna....myslałam ze rodzić zaczne ale sie uspokoiło...:tak:
Teraz sypie taki śnieg ze mała spać iść nie chciałą zachwycona pogodą.....to i ja szczesliwa gorzej jutro bedzie bo na ktg musze jechac:eek:
Tak mnie naszło ze posprzatałam meble w salonie duzo nie mam ale dla mnie teraz to wyczyn:-D i powyciągałam ozdoby świąteczne az mi sie ciepło zrobiło a zarazem smutno bo pierwsze moje świeta tylko z moja mała rodzinka :tak:A nie z wszystkimi w pl jak dotychczas:-( Ale cóż zawsze musi być ten pierwszy raz...damy rade:-D

Lece wypić kawke i przygotowac obiadek:-)

buziaki nadrobie was wieczorem puki mam wene na prace:-p

Hej Wam !!!
Przybijam piątke ze wszystkimi nieogarniętymi :-) w mojej torbie do szpital wiidnieja narazie wyniki badan i koszula do karmienia :P ( u mnie dziś 37+4) O łóżeczko mojego M też doprosić się nie moge... stoi w sypialni nierozłożone.. powiedział,że nie ma co wywoływać wilka z lasu.,, Ehh faceci i ch myślenie :tak: W nocy też już nie najlepiej sypiam.. Z 10 razy byłam w toalecie i zgaga meczy potwornie takze mogłabym już urodzic !!!
Czekam na wieści od naszych dziewczyn , wygląda na to,że wszystkie się nam rozpakowały:-)
Smutna dzieciaczki przesłodkie !!:-)
Koriander coś czuję,że bedziesz następna :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry