Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myśmy się przeprowadzili do Zyrardowa i szukałam czegokolwiek i PAni w domu kultury poleciła...owszem klubik fajny ale okazało się że on jest jakby otwarty na dzieci z ulicy ...mozna wejsc i zjeść i dziecko może się pobawić...ja dopiero potem zaczaiłam...jest miesiąc wypowiedzenia więc musi grudzień przebimbac jakoś...no w miarę blisko...a potem znowu nabór do 5 latków do pa nstwowego...sfiksuje mi dziecko a ja z nim ...za duzo zmian poprostu :-( oj ciężko jest nieraz
nie ja nie poleżę w domu...czasem mały się pobawi sam albo ogląda bajki to wtedy...ale żeby bykiem to nie ma mowy...zreszta teraz końcowka remontu to jest roboty w cholerę...wykańcza mnie to okropnie...zamiast się lenić na koniec ciąży ja na pełnych obrotach....aż za bardzo....
Jestem zachwycona bo w przedszkolu mają swój basen i mój syn wstaje rano z uśmiechem na ustach i pyta czy mam dziś basen
Jak tak to jest na równych nogach a jak nie to mówi to moge jeszcze chwilkę poleżeć :-(Bardzo lubi to przedszkole.

i powyciągałam ozdoby świąteczne az mi sie ciepło zrobiło a zarazem smutno bo pierwsze moje świeta tylko z moja mała rodzinka
A nie z wszystkimi w pl jak dotychczas:-( Ale cóż zawsze musi być ten pierwszy raz...damy rade

W nocy też już nie najlepiej sypiam.. Z 10 razy byłam w toalecie i zgaga meczy potwornie takze mogłabym już urodzic !!!