Kogasica28
Fanka BB :)
Dziewczyny jak to jest z tym kwasem foliowym?Ile bierzecie?Czytam na necie ze trzeba 0,6 mg,ale ja mam tabletki 0,4???I nie widzialam w sklepach kwasu 0,6?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się i Ja.Testowałam dwa razy i nawet już byłam u gina określił mi 2-3 tydz a z moich obliczeń wynika 5 tc i termin na 30listopada/1 grudzień ale wizytę mam 9 kwietnia znowu więc może dowiem się więcej.

Maua_She ja miałam już usg robione domacicznie i jest pęcherzyk tak więc cierpliwie czekam na 9 kwietnia i w piątek muszę iść robić wyniki morfologia,mocz itp.Także trzymam kciuki za Nasze wizyty.
Powiem Wam że mdłości mam straszne i co zjem to od razu zwymiotuje,zawroty głowy i aż słabo czasem się robi![]()
poczekam cierpliwie do wizyty, betę odpuszczę. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, choć czytając o Waszych dolegliwościach to się załamuję, bo u mnie praktycznie nic- zero mdłości, cycki nie bolą.. Tylko siusiam często- czyli w zasadzie tak jak w pierwszej ciąży! No nic, będzie dobrze :-)
3 testy wyszły pozytywne choć na początku drugiej kreski trzeba było się doszukiwać ale z dnia na dzień ciemniała. Test z krwi też pozytywny, więc jestem dobrej myśli.. Mimo, że gin prosił mnie, abym się nie nastawiała, bo mimo rozpulchnionej macicy i "czegoś" niewiadomego na razie nie widać to ja i tak myślę, że to ciąża jednak :-)